2017. március 21., kedd

Harmadik díj~~~~~~~~~~

Sziasztok!!!

   Most nem egy új résszel jöttem, hanem egy örömhírrel, a blog megkapta HARMADIK díját :3 <3 Engem ez hatalmas örömmel tölt el, hiszen egyáltalán nem számítottam rá, hogy kapni fog ez a történet még egyszer, sőt kettőt XD (mert nem tartom olyan jónak, de minden író így van a saját művével XD). Annyira boldog vagyok, közben meg átkozom magam, amiért még mindig nincsen folytatás, de igyekszem gyerekek!!!!! Ezt a hetet letudom és komolyan mondom neki is állok a következő fejezetnek!!!!! (Külön megkérném Jász Hannát, hogy bombázzon üzenetekkel vasárnap után :') És a bombázást szó szerint értem!!! ><)
   Nem fecsegek tovább, csak válaszolgatok a kérdésekre, amit Kitty adott nekem ^_^ Nagyon szépen köszönöm a díjat és remélem többet nem adtok, mert nem érdemlem meg ><

Kérdések:

1. Hogyan gondolsz az írásra? Egy szórakoztató hobbi, vagy a jövődben akár az egyik bevételi forrásod is lehet?

   Egy hatalmas álom válna valóra, ha író lehetnék, de tudom, hogy ez sosem fog megvalósulni, hiszen egy író nem keres olyan jól, mint azt gondolják, plusz határidőre kell írni (vagy éppen nem), ami eléggé stresszes és nem azt a művet fogja kiadni kezei közül, amire vágyott. Én nem tartom magamat olyan jó írónak, mint azt állítjátok. Igen, vannak olyan írásaim, amikre én is büszke vagyok, de sosem leszek az, akinek a történeteit egyszer kiadják. Ez egy álom és így van rendjén. Én jobban örülök, hogy nektek írhatok és olvashatom a kommentjeiteket :)

2. Hogyan/miből merítesz ihletet?

   Sok helyről és sok mindenből XD Mondjuk azt, hogy az életből. Valamikor egy hétköznapi cselekvés ihlet meg, valamikor egy könyv egy bizonyos jelenete, egy film, egy zene, egy kép, egy mondat, ami éppen szembe jön velem :) Azt szerintem elmondtam néhol, hogy ezt a történetet egy manga ihlette meg, amit azóta sem találok xD

3. Van valamiféle kabalád, amiben hiszel, hogy segít a mindennapokban?

   Hát.. nem tudom, hogy kabalának mondhatom Hongbin mosolyát, de nekem az ad erőt minden egyes nap. Ő az én kis boldogságom. Akármilyen rossz hangulatom van, vagy éppen úgy érzem, hogy ennél már csak rosszabb lehet, csak magam elé képzelem a gyönyörű mosolyát és már érzem, hogy újra élek. Ha még a hangját is társítom a mosolyához, akkor meg végképp kikészülök és le se lehet lőni napokig. ^_^



(csakhogy kínozzam magam)

4. Melyik tantárgyakat szereted/szeretted a legjobban?

   Nekem a biológia állt mindig is közel a szívemhez, de szerintem ezt látjátok abból is, hogy NamJoon milyen tanár :'D De imádom az irodalmat is, meg a történelmet, nah meg a tesit, de itt meg is állok.

5. A jelenről vagy inkább a jövőről gondolkodsz többet?

   Leginkább a jövőn, vagy nem tudom mi számít annak :'D Ha az egy hét még nem számít bele, akkor a jelenen gondolkodom sokat, de fogalmazzunk úgy, mikor hogy.


6. Mi taszít/irritál a legjobban, ha olvasol egy fanfictiont? (pl. helyesírási hibák, a sztori elcsépeltsége...)?

   Hát engem sok minden irritál sajnos :')
   A helyesírás nagyon ki szokott akasztani. Nem is kiakaszt, hanem bántja a szememet. Ami a legjobban kiakaszt az egészben, ha nem tesz valaki a "hogy", "de", "mert" meg a többi kötőszó elé vesszőt. Ezek alap dolgok, hogy ott van előttük. Az, hogy van egy-két elgépelt szó, arra nem szólok, mert mindenkinél előfordul, de legalább arra figyeljünk oda, hogy bizonyos alap dolgok megmaradjanak és használjuk is. Nem dísznek van ez.
   Az, hogy elcsépelt a sztori, az még semmi, de ha valaki lopja a másik történetét, azért nagyon ki tudok akadni. Gyerekek, nem olyan nehéz kitalálni egy történetet. Én is merítek ötleteket máshonnan, vagy felhasználok egy-egy képet, mozzanatot, jelenetet, de a többit magam találom ki. Végtelen sok ötlet és történet vár megírásra, csak gondolkodni kéne egy kicsit. Ennyi az egész. Nem olyan nagy was ist das ez!!!
   A harmadik, ami nagyon nem szokott tetszeni, a túlzott erotika. Leginkább az, hogy minden második fejezet smut és arról szól, hogy kit, mikor, hol rakunk seggbe (már bocsánat a kifejezésért). Miért kell erről szólnia egy történetnek? Én utálom a smutot, vagyis nem nagyon szeretem írni. Mióta megírtam a ennek a blognak az első smut részét, azóta képtelen vagyok írni, vagyis nyögve-nyelősen hozom össze őket, de nem szeretem. Nem erről kell szólnia egy történetnek. Egy aprócska simogatás és puszi is bőven elég. Látjátok, hogy én is eddig csak két NamJin smutot írtam, és max lesz még egy, de még az sem biztos, hogy megírom, mert nem akarom, hogy csak ezért olvassanak az emberek. Ehhez még az is hozzátartozik, hogy vannak, akik igénytelenül írják meg ezeket. Erről most nem akarok sokat papolni, de szerintem mindenki tudja mire gondolok. Ha valamit nem tudunk, olvassunk utána, vagy kérdezzünk meg írókat, akik már írtak és biztos vagyok benne, hogy nem fogják leharapni a fejeteket érte. Tessék nyugodtan kérdezni.

7.  Vissza szoktad olvasni azt, amit te írsz (nem arra gondolok, amikor átnézed a helyesírási hibákat)?

   Ohhhh hát persze, és nagyon jókat szoktam nevetni, mikor meglátom, hogy mit is írtam régen. Olyan vicces szokott lenni, na meg kritizálom magamat, amiért ilyet írtam.

8. Inkább írsz egy olyan párossal, akikre nem igazán illik a karakterjellem, de ők a kedvenceid, vagy inkább egy olyannal, akik nem annyira tartoznak a favoritjaid közé, de rájuk tökéletesen illenek a kigondolt személyiségek?

   Általában úgy szoktam írni, hogy kigondolom a sztorit és csak utána keresek párost hozzá, de volt, hogy előbb volt meg a páros, mint a történet. Ha valaki megkért, hogy írjak egy bizonyos párossal, akkor ahhoz igazítottam a történetemet.

9. Saját tapasztalatokat/eseményeket is szoktál alapul venni egy-egy sztorihoz?

   Persze. Rengeteg történetemben van elrejtve olyan jelenet, ami velem történt meg, vagy ismerőseimmel, így mondhatjuk, hogy rengeteg jelenetet kaptok az életemből, csak nem tudjátok mik is azok ;)

10. Kik a kedvenc párosításaid?

   Ez komoly??? XDDD Sok van :'))))) De akkor elkezdem írni bandánként, mert úgy könnyebb ;)
   BTS: NamJin (ez alap), JinKook, NamKook, NamJinKook (jó ez trió, de ez is itt van), VKook, VHope, SugaMin, SugaKook, SugaJin.
   EXO: KrisHo, FanXing, SuChen, KrisHun, SeKai, XiuChen, KrisYeol, ChanChen, ChanHo, HunHan, SeBaek, SeXing, KrisHan, KaiLu, KaiLay, ChanHun
   GOT7: 2Jae
   HISTORY: KyungJeong, SiKyun, KyunHo
   KNK: InJun
   NCT: TaeTen, MarkYong
   SHINEE: OnTae, JongKey, 2Min
   SUPER JUNIOR: TeukChul, EunHae
   VIXX: LeoBin, HyukBin, Neo, Keo, Lavi

Itten van a vége, fuss el véle ^_^ Ne haragudj Kitty, de piszok lusta vagyok megjelölgetni embereket és már mindenkinek adtam díjat, akinek akartam >< <3 Remélem nem haragszol!!! <3


10 megjegyzés:

  1. Áááááá, repesdek most az örömtől ><
    Köszönöm hogy megválaszoltad őket, azt pedig még inkább hogy ilyen hosszan, és tartalmasan!
    A következő résszel kapcsolatban pedig téged idéznélek most ebből a bejegyzésből pont - höhö -, hogy ne siettesd! Nem kell határidőre, szerintem mindenki ráér, inkább legyen jó hosszú és tartalmas, mint kis rövid, összedobott "ittvanmertanépmársírtegyújrészért" XD (a bombázás viszont meg lesz, na jó lelövöm magam - mára - tényleg, annyeong~~~~~)
    (Áldalak, mert úgy gondolod hogy pár, igényesen megírt smut tökéletesen elég a sztorihoz. Manapság ritka az ilyen, megbecsüllek érte...XD)
    (Tudom-tudom, túl sok zárójel, NA DE AZ A SHIP FELHOZATAL A VÉGÉN MÉG MEGÉR EGYET, WOOOOOOW~)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit köszönnöd ^_^ Inkább én köszönöm, hogy megadtad ennek a történetnek a harmadik díját ^^" Írni meg imádok, szóval alap volt a hosszú válaszok, bár nem mindenhol, de csak összejött valami ;)
      Jajj nem azért kértem a bombázást, hogy siettettessetek (ezt így kell írni? o.o), hanem azért, hogy ne felejtsem el, mert hajlamos vagyok rá >< Valamit össze fogok hozni és megpróbálom tartani az oldalszámomat (nagyon remélem menni fog :'D), ha nem akkor valami csak lesz :'D
      (Köszönöm, a smut nem a kedvencem, ezért is gondolom úgy, hogy elég egy-két részlet ;) )
      (Hát sok banda van, így sok emberkét szeretek ;) És szerintem az összeset fel se soroltam xD)

      Törlés
  2. Megtisztelő hogy külön bombázásra kérsz fel!! Xdd ❤ Mindenképpen élnifogok a dologgal.. ⌒.⌒ És tudod, ahogy mondani szoktam, mi mind ugyan akkora lelkesedéssel fogadjuk az összes posztodat, akármi legyen a tartalma ♡.♡ ❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muszáj XD Tudom, hogy meg fogod tenni ;) <3 Nagyon aranyosak vagytok <3 Köszönömöm szépet <3

      Törlés
  3. Szia nem szeretnélek sürgetni de mikor lesz új rész? Mert már egy JÓ IDEJE NINCS új rész és már tűkön ülök hogy olvashassam 😁

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ^^ tudom-tudom, nagyon régen írtam, csak összejött az élet és éppen az utolsó vizsgámra készülök. Egy-két hetet kérek és visszatérek, mert amiatt a nagy kihagyás miatt újra kell olvasnom néhány részt >< ígerem, ez az utolsó ígéretrm >< bocsánat, hogy így elhúzódott, nem gondoltam, hogy ilyen hosszú lesz >< nyugodtan zargassatok, mert vagy elfelejtem, vagy lusta vagyok ><

      Törlés
  4. Nagyon rossz ez a hónapom kis örömöt tudna nekem okozni egy új rész :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem visszatérni, csak a munka és az otthoni dolgaim mellett kissé nehéz az írás, de igyekszem!!

      Törlés
  5. Válaszok
    1. Szia :)
      A napokban sikerül rendesen gép elé ülnöm, és igyekszem egy új résszel visszatérni hozzátok :) Sajnálom, hogy csak most sikerül, de semmi sem tudott rávenni az írásra, meg rengeteg dolgom volt.... De igyekszem tényleg ><

      Törlés