2017. február 1., szerda

HELYZETJELENTÉS

   Nem gondoltam, hogy írni fogok ilyet, de nem szeretném, hogy feleslegesen várjatok és állandóan azt írjam "nemsokára lesz", mert ettől nagyon rosszul érzem magam..

De gyorsan most megnyugtatok mindenkit!!!

Először is.
LESZ FOLYTATÁS!
Ez egy ideiglenes állapot. Most lett vége a vizsgaidőszakomnak, ezt gondolom sokat érzékeltétek, meg ugye félév, meg a többi dolog. Én a vizsgák miatt nem írtam, mert ez a történet megérdemel egy teljes napot, hogy csak vele foglalkozzak. Sosem szerettem úgy írni ezt a történetet, hogy félbehagyom és másnap folytatom.. Úgy sosem jött össze semmi..

Másodszor.
Fejben már a részek megvannak, csak most nehezen rázódom vissza ehhez a történethez. Imádom, ezt a sztorimat, a legelső önálló hosszú "regényem", szóval a szívemhez nőtt. ABBAHAGYNI NEM FOGOM, mármint amikor vége lesz akkor vége lesz, de az még odébb van ;)

Harmadszor.
Nem tudom milyen hosszú idő lesz ez, de megpróbálok mihamarabb visszarázódni, csak beteg is vagyok, meg második félév mindjárt kezdődik, meg a munka, szóval sok minden, de megpróbálok minél előbb hozni egy részt. Ha nem is olyan hosszút, mint eddig, de valami lesz!

Negyedszer.
Nyugodtan zaklassatok! Komolyan! Bármi kérdés, óhaj-sóhaj, írjatok és amint tudok válaszolok ^_^ Senkinek nem harapom le a fejét ^_^

Ötödször.
Remélem nem haragszotok. Én sem örülök ennek, de... Úgy éreztem inkább kiírom, minthogy mindig visszaírok, minden kis kommentre, hogy nemsokára jön... Ilyenkor olyan rosszul éreztem magam..
A lényeg, hogy visszatérek és akkor kiengesztellek titeket az eseményekkel ;) Lesz itt minden ;)

Hatodszor.
Nagyon köszönöm, hogy olvastok és a rendszeres kommentelőknek meg nagyon hálás vagyok. 29000 a blog nézettsége, ami nektek köszönhető ^_^ Nem hittem, hogy valaha ennyi lesz ^^ Annak meg igazán örülök, hogy 13-an vagytok rendszeres olvasók (feliratkozva), ami nagyon megdobogtatja a szívemet.
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!