2017. szeptember 15., péntek

VISSZATÉRÉS

Szép napot kívánok mindenkinek :)

   Tudom jól, hogy lassan 10 hónapra tűntem el és nem írtam egy sort sem, de egyszerűen sehogy sem sikerült úgy leülnöm a gép elé, hogy én ezt most megírom.. Sajnálatos, de valahogy elment a kedvem az írástól, vagy éppen nem a megfelelő pillanatban akartam írni. Úgy egy hónapja kezdett visszajönni belém az élet, úgy, hogy le is üljek írni. Igaz, egy sort nem írtam még, de már járnak a fogas kerek az agyamban, hogy mivel is kéne folytatni a történetet.
   Ez a hétvége biztos azzal fog telni, hogy megcsinálom minden egyetemi dolgomat (kötelező irodalmak felkutatása és a jegyzetek gyöngybetűkkel való átírása), de az is a terveim közt van, hogy elolvasom a történetet, hogy tudjam hol is tartottam, mert bevallom, rengeteg dologra nem emlékszem.. Ez van.
   De a lényeg, hogy egy hónapon belül szeretnék új részt hozni és tényleg tartani magam az ígéretemhez, miszerint havonta egy résszel boldogítalak titeket :) Ha éppen úgy hozza az élet, akkor lehet több, de tényleg nem akarok ígérgetni, mert rosszul érzem magam, ha nem jön össze, mint most..
   Szóval, készüljetek a folytatásra :)