2016. június 29., szerda

24.fejezet

   - NamJoon! Ez nem megy ilyen könnyen! - hallottam barátom hangját.
   - Tudom - sóhajtottam és próbáltam nem a szemébe nézni.
   - Amikor lesz a gyakorlati rész, akkor is el kell menned dolgozni és a kollégiumért is fizetni kell.
   - Tudom - mondtam ismételten és már nagyon elegem volt ebből a beszélgetésből. - Mindegy, majd meglátjuk mi is lesz - vontam meg a vállamat, majd a szobámból kilépve a konyha felé vettem az irányt, ahová ő is követett. Nem is tudta, hogy az, ahogyan beszélt velem, nagyon rosszul esett. Mintha semmire sem tudnék. Nem szerettem, ha ennyire hülyének és tudatlannak néztek, és nem csak HoSeok volt az, aki így tett. Volt egy barátunk, JaeHwan, eléggé jó kapcsolatot ápoltunk egymással, de ő is HoSeok pártján állt. Kicsit elegem volt már abból, hogy akárhányszor szóba került a tovább tanulásom, mindig ki kellett oktatniuk arról, hogy ez egyáltalán nem úgy volt, ahogy gondoltam. Én is pontosan tudtam, hogy az élet nem habos torta. Tudtam, hogy rengeteg nehézséggel és küszködéssel járt, de ők azt hitték, hogy én semmit sem tudok a világról, hogy egy elkényeztetett ember voltam, akinek majd a szülei ugranak minden kérésükre. Egyáltalán nem ismernek. Rosszul esett minden egyes szavuk, amik ilyen irányúak voltak, de nem mutattam meg nekik.
   Ahogy telt az idő és végre egyedül voltam, a párnám volt az egyetlen olyan személy, ki meghallgatta bajaimat. Ő volt az egyetlen megbízható társam. Minhie-nek nem akartam elmondani, mert nem akartam, hogy gyengének lásson, vagy véletlenül elmondja HoSeok-nak. A párnám örökké megtartotta minden egyes titkomat. Elmondtam neki mindent, és még a könnyeimet is magába fogadta, így kötöttünk örökre szóló barátságot, ami meg is maradt. Nem tudom, hány éjszakát sírtam át így, vagy éppen, amikor egyedül voltam, de már felesleges volt ezeken tanakodnom, hiszen felnőttem és elmúltak ezek. Vagyis csak azt hittem elmúltak.
   A tenger halk moraját hallgattam, amit megzavart zokogásom, de az a kellemes hang képes volt megnyugtatni, így csak néha feltörő szipogásom volt hallható. Még sosem éreztem magam, ennyire gyávának, mint most. Elfutottam előlük. Mindent hátrahagytam, és nem akartam megoldani, nem törődve azzal, hogy most mindenki aggódott értem, hogy lehet ebből hatalmas vita fog kerekedni, de a legkevésbé sem érdekelt ez. Fogalmam sem volt arról, hol is voltam ezekben a percekben, de nem akartam visszamenni senkihez sem. Egyedül akartam lenni, senkit sem akartam a közelemben tudni most. Magányt akartam, csak a tenger csodálatos hangját hallani, hogy az agyamat kitisztítsam és megpróbáljam magamba fojtani az eddig felgyülemlett érzéseimet, továbbra is magamba zárni mindent, és örökké ott tartani. Mit vétettem, hogy itt kellett lennem? Miért nem lehet minden olyan, mint régen? Amikor még senki sem tudott semmiről, amikor minden a helyén volt. Vissza akarom tekerni az időt, hogy ez a beszélgetés, mely most este zajlott közöttünk, ne így végződjön.
   A kellemes esti nyári szellő, kezdte megnyugtatni gondolataimat, de nem bírtam rávenni magamat, hogy egy tapodtat is mozduljak helyemről. Egy kisebb magaslaton ültem, ahonnan gyönyörű kilátás tárult az előttem elterülő tengerre, amit talán Jin társaságában, még csodálatosabbnak látnám, de most csupán csak gyönyörű, semmi több. Néztem a hullámokat, melyek a partra érkeztek, a homokot benedvesítve vele, majd visszahúzódni, aztán ismét kitört a helyéről. A homokban rengeteg lábnyom volt található, tisztán kivehetőek voltak a gyerekek kicsinyke talpijaik és a mellettük sétáló szülőké is, vagy éppen egy szerelmespáré, de lehet szimplán csak két barát sétálgatott itt, néhány órával ezelőtt. Az égen rengeteg csillag volt felfedezhető, itt sokkal erősebben ragyogtak, mint otthon, igaz pontosan tudtam, hogy mindig ennyire erősen csillogtak, de ugye a városban a fények eltompították őket. Ezért is szerettem itt lenni, mert itt láthattam igazai énjüket.
   Minden gyönyörű volt, egyedül az életem nem, melyet bárki irigyelhetne, de nekem mégsem volt elég. Mindenki megmondhatja, hogy miért is panaszkodom, hiszen mindenem megvolt, amiről bárki csak álmodni tudott. Barátok, szerelem, gyerek, remek állás, minden, de nekem ez nem volt jó. Szükségem volt arra, hogy édesanyám és édesapám is mellettem legyen. Ha Minhie nem is szerelmemként, hanem legjobb barátomként lenne jelen, annak is menthetetlenül örülnék. Ha végre abbamaradnának a fenyegetőzések, az örökös harc, talán azt mondanám, igen, tökéletes életem van, amit bárki megirigyelhetne, de nem így volt. Nem voltak már mellettem a szüleim, nem ölelhettem magamhoz őket, nem hívhattam fel őket, és nem mondhattam el nekik, mennyire is szeretem őket, mennyire is hálás vagyok nekik mindazért, amit értem tettek. Hogy mindent megadtak nekem, amit csak lehetett. Sosem tudom viszonozni minden egyes tettüket.
   Nem volt mellettem a szerelmem, akiért az életemet adtam volna, amiért még a mai napig is elfog a bűntudat, hogy miattam történt minden. Ha akkor...
   - Nem! Ez egyáltalán így történt. Nem miattam történt! - markoltam meg tincseimet, miközben fejemet térdeimen pihentettem. - Nem miattam! Nem! - ismételgettem magamban, de ahányszor elmondtam, annyiszor jutott eszembe Minhie szüleinek a szavai, az, ahogy rám néztek a temetésen. A folyamatosan érkező fenyegetőző levelek, melyekkel nem mertem a rendőrségre menni, féltem, hogy elveszítem Hyuna-t is. Bárcsak... bárcsak ne küldtem volna le Minhie-t a boltba, akkor talán.. Nem! Akkor nem ismertem volna meg Jin-t, akkor nem lennénk most itt. Semmi sem lenne, az, mint most. Talán.. ha még Minhie élne, akkor is így alakult volna az életem. Beleszerettem volna Jin-be? Egyáltalán ideköltözött volna? Mi történt volna, ha... Sosem fogom megtudni, ezért jobb, ha nem is gondolkodom rajta.
   A percek néha óráknak tűntek, az órák pedig napoknak, míg végül megpillantottam a felkelő Nap első sugarait és ajkaimra egy mosoly húzódott, mert eszembe jutott, amint egyszer ugyan így ültünk Minhie-vel és kint töltöttük egy éjszakát. Talán akkor, amikor már terhes volt Hyuna-val, és még nem volt tél, így nem volt hidegek az éjszakák. Augusztus vége lehetett, a születésnapom előtt nem sokkal. Figyeltem, ahogy mindenhová eljutott a Nap ereje, míg végül már kibukkant a tengerből. Lassan emelkedtem fel, majd ereszkedtem le a magasból, míg lábaim alatt meg nem éreztem a még hideg homokot. Felidéztem magamban, merről is jöttem, majd visszafelé vettem az irányt és csak reménykedni tudtam, hogy senkit sem találok még ébren. Megfontoltan lépkedtem a homokban, míg ismerős partszakaszra nem érkeztem és megpillantottam a házat, melyből elszöktem. Kissé megtorpantam, mikor közeledtem feléje és végigpásztáztam a szememet a házon, hátha megpillantok egy mozzanatot, de senkit sem láttam. Fellépkedtem a lépcsőn, a teraszra, hogy onnan menjek be a konyhába. Lassan nyitottam ki az üveg ajtót, hogy senki se hallhassa jöttömet, majd még halkabban csuktam be. Mikor úgy éreztem, halkabb már nem lehetek, megfordultam, viszont, mikor tekintetem az étkezőasztalra terelődött, megdermedtem. Fejét a falapon pihentette, de biztos nem azért, mert ez a legkényelmesebb pozíció, hanem inkább azért, mert várt valakire. Történetesen arra a személyre, ki most ezt a sok sületlenséget elmondta. Sóhajtva lépkedtem oda hozzá, majd óvatosan megérintettem vállát.
   - Édes - szólítottam meg lágyan, miközben nem hagytam abba bőre cirógatását. Meddig lehetett fent, hogy itt aludt el végül? Ahogy simogattam karját, lassan mozgolódni kezdett, de éreztem, hogy szinte semmit sem aludt az éjjel, hulla fáradt, álmos, és legszívesebben elküldene a fenébe, amiért felébresztettem. Lassan emelte fel fejét, laposakat pislogott, míg végül rám emelte tekintetét és próbálta kivenni vonalaimat, de inkább azért nem ismert fel, mert nem hitte, hogy tényleg itt voltam.
   - Nam! - állt fel egyből, hogy a szék is felborult és karjait egyből körém font, mint még soha. Úgy ölelt magához, mintha már hónapok óta nem láttuk volna egymást és sosem hittünk volna a viszont látásban. Átöleltem derekát és még jobban húztam magamhoz, de nem tartott sokáig ez az idilli pillanat, mikor is elhúzódott és egy pofon csattant az arcomon. Döbbenten tekintettem páromra, ki idegesen, aggódva és megkönnyebbülten tekintett rám. - Mégis, hol a jó büdös fenében voltál??? - üvöltött rám és még jobban elkerekedtek szemeim. - Van fogalmad róla, mennyire is aggódtunk érted?? Mindenki téged keresett az este! Hajnali háromig kerestünk a parton, az egész környéket bejártuk érted, de sehol sem találtunk! - mondta végig szemembe és néhány könnycsepp legördült arcán. - Tudod... Tudod, mennyire aggódtam érted? Azt hittem, hogy valami bajod esett, hogy esetleg rosszabb! Mit mondtam volna Hyuna-nak? Gondoltál egyáltalán rá? - kezdte el püfölni mellkasomat erőtlenül. - Olyan hülye vagy, Nam.. - mondta zokogva. Közelebb léptem hozzá és magamhoz öleltem remegő testét, mely a sírás miatt még inkább felerősödött.
   - Bocsánat - simogattam hátát és apró csókokat nyomtam arcára, ezzel levarázsolva róla könnyeit.
   - Annyira aggódtam... - szipogott és karjait hátamra vezette, ahogy az anyagot markolászta és arcát nyakamba rejtett. Olyan szorosan ölelt és bújt hozzám, mintha elveszítene vagy éppen a halálomon lennék, és ez az utolsó perc, amit együtt tölthetünk.
   - Sajnálom, hogy így eltűntem - cirógattam hátát és én is jobban bújtam hozzá. - Többé nem fordul elő. Ígérem - suttogtam és lassan elhúzódtam, mire egyből ajkaimra hajolt. Karjait nyakam köré fonta és húzott egyre jobban magához. Csókjával pecsételte le ígéretemet, ami örökké szólt. Erősen préselődtünk egymáshoz, képtelenek voltunk elengedni egymást. Csókunkba folytak Jin eltévedt könnyei, melyek kezdtek elapadni.
   Végül a kanapén kötöttünk ki, Jin rajtam feküdt, míg én félig elfekve helyezkedtem el a nagyobbik bútoron. A csókunk óta egy szót sem váltottunk egymással, csupán öleltük a másikat. Akárhányszor megmozdultam, párom egyből rám kapta tekintetét, félve, hogy ismételten eltűnök mellőle, de ez soha többé nem fog megtörténni. Csókokkal leptem el arcát és haját, miközben ő karjaival láncolt magához, egészen addig, míg álomba nem szenderült rajtam. Nagyon sokáig lehetett fent, ha még így reggel nyolckor, ami számára késő, még aludni kívánt, de nem számított. Az volt a lényeg, hogy pihenjen, mert miattam került ilyen állapotba. Lágyan simogattam karját, feje mellkasomon pihent, minkét karja derekam körül, hogy semmiféleképpen ne tudjak felállni mellőle, de nem is terveztem, hogy elmozduljak mellőle. Lassan teltek a percek, majd mozgolódni kezdett, így elfeküdtem a kanapén, mire csak rám mászott és aludt is tovább. Mosolyogva néztem, ahogy elfészkelte magát rajtam, ez annyira boldoggá tett. Cirógatni kezdtem haját, vagy éppen haját, míg végül el nem szenderültem mellette.

   - Halkan Hyuna. Nehogy felébreszd őket. Inkább menjünk ki játszani - hallottam egy halk hangot, nem is olyan messze tőlünk. Hirtelen nem is tudtam beazonosítani, ki is volt az, aki hagyott minket aludni.
   - De Tae oppa.
   - Hyuna, Tae-nak igaza van. Mind a ketten sokáig voltak fent az éjszaka, így hagynunk kell őket aludni - szólalt meg a legfiatalabb felnőtt.
   - De én a papával akarok lenni...
   - Hyuna! - szólalt meg ismét Tae. - Amikor felébrednek lehetsz a papáddal, de most hagyd aludni - mondta kis a fiatalabb a dolgokat, nekem pedig lassan kezdett kinyitódni a szemem. Nagy levegőt véve, nyitottam fel pilláimat és megláttam Jin-t, amint még mindig rajtam feküdt és mélyen aludt. Meg sem mozdult azóta, hogy elaludtam.
   - Hyuna.. - láttam meg kislányomat nem is olyan messze tőlem és máris sietett felém.
   - Papa! Ugye ma... - mondta lelkesen, de amint meglátta, hogy Jin mocorogni kezdett becsukta száját, még a kezét is elé tette. Szerencsére Jin nem ébredt fel, csupán kissé helyezkedett. - Bocsánat - mondta halkan.
   - Semmi baj. Alszom még egy keveset és délután játszunk egy nagyot, rendben? - mosolyogtam rá és megsimogattam fejecskéjét.
   - Rendben. Szép álmokat Papa, és Jin oppa-nak is - mosolygott ránk.
   - Meglesz Kicsim.
   Figyeltem, ahogy elindult a konyha felé, így bátran hunytam le pilláimat és aludtam tovább. Nagyon jó volt Jin mellett lenni és ölelni őt, igaz, hogy a kanapé már nem volt annyira kényelmes, de nem nagyon érdekelt. Ahogy egyre mélyebbre kerültem az álmaim világába, úgy szűnt meg a világ, de Jin-t mindvégig éreztem.

   - Hyung.. - hallottam meg ismét egy halk hangot, amint Jin-t ébresztgette.
   - Mi az Tae? - kérdezte kissé álmosan párom, amint fejét az említett felé fordította, de nem vette le mellkasomról.
   - Nem találok néhány dolgot a konyhában..
   - Megyek - mondta fáradtan, de nem akartam, hogy elmenjen, így amint alkalmam nyílt rá, átfordultam az oldalamra, ezzel húzva magammal őt is és még szorosabban fontam köréje karomat. Vele akartam lenni, és még pihenni. Teljesen hozzásimultam, arcomat nyakába temettem és beszívtam illatát. - Öhm... Mond, mit nem találsz és elmondom hol is van - mondta ki végül a megfelelő szavakat és boldogan aludtam tovább.
   Túlságosan kényelmes volt ez a helyzet, hogy Jin-t magam mellett tudhattam, hogy csak az enyém volt és senki másé. Ahogy öleltem, képtelen voltam, nem felidézni, az elmúlt napokat, amiket együtt töltöttünk. A percek, melyeket egymásba fonódva töltöttünk és képtelenek voltunk elszakadni egymástól. Az órák, melyeket néma csendben töltöttünk, miközben egymást simogattuk, vagy csupán egymáshoz értünk. Csupa megannyi pillanat, amik még inkább boldoggá tettek és annak örültem a legjobban, hogy Jin volt az, akivel megoszthattam ezeket az emlékeket.
   Már kezdtem kipihentnek érezni magam, így lassan mozgolódni kezdtem, amit Jin is megérzett.
   - Nam - szólított meg lágyan.
   - Szia - mosolyodtam el és jól belebújtattam arcomat nyakába, miközben egy lágy puszit leheltem bőrére.
   - Szia - éreztem hangján, hogy ő is mosolygott.
   - Kialudtad magad?
   - Igen. Jó volt aludni veled - simult hozzám még inkább. - És te? Kialudtad magad?
   - Ühüm - bólintottam. - De most nagyon lennének más terveim is veled - puszilgattam nyakát.
   - Milyen terveid..? - vett egy nagyobb levegőt, a kérdés végén sóhajtott egyet.
   - Nagyon jól tudod, mire is gondolok - csókolgattam tovább selymes bőrét. Aprócska sóhajok szöktek ki ajkain, teste egyre jobban simult enyémhez, innen tudtam, hogy ő is nagyon akarta. Kezem, mellyel szorosan öleltem őt, lassan elkezdett lefelé haladni, majd becsúsztattam pólója alá.
   - Nham.. Neh.. - sóhajtotta, miközben megragadta kezemet.
   - Te is akarod, Jin - suttogtam a fülébe.
   - Ihgen, de nem itt - fordította felém fejét. - Nem itt akarlak magamba tudni - került ki egy pillanat alatt karjaim közül. Kikerekedett szemekkel néztem rá, amint kissé elrendezte magán felsőjét. - Ha nem jössz, akkor semmi sem lesz és nem segítek - húzta egy sunyi mosolyra ajkait és már indult is el felfelé. Egyből felpattantam a helyemről és követtem fel az emeletre. Amint elhaladtam az első emeleten, láttam, amint kinyílt az egyik ajtó, de nem néztem arra, mert pontosan tudtam ki is állt ott, így kapkodtam is lábaimat, hogy minél előbb Jin mellett lehessek. Kissé nyitva maradt az ajtó, de egyből be is zártam magam mögött, amint átléptem a küszöböt. Rögtön magamhoz húztam és ajkaink összeforrtak, onnantól pedig el sem váltak.
   Lehetetlennek tartottuk, hogy valaha is elváljunk egymástól, hogy akár csak levegőt merjünk venni szánkon. Erősen tartottam karjaimban, nem engedtem, hogy egy centit is elmozduljon tőlem és az volt az egészben a legszebb, hogy ő nem is akart eltűnni a közelemből.

   - Papa! - hallottam meg kislányom hangját kintről, jobban mondva az ajtó mögül, amin szépen kopogtatott is. Páromból és belőlem nevetés szökött ki, mert, ha Hyuna két perccel előbb érkezett volna, akkor lehet kissé idegesek lettünk volna. Mosolyogva csókoltam meg páromat, majd felöltöztünk, jobban mondva én, és kimentem kislányomhoz, aki be akarta váltani ígéretemet. Felkaptam a földről és már mentünk is le a partra, ott pedig egyenesen be a vízbe. Útközben magunkkal rángattuk a két fiatalt, kik szívesen jöttek velünk és benne voltak egy kis játékba. Mivel Hyuna, arra sem hagyott időt, hogy pólómtól megszabaduljak, így ruhástul gázoltam a habokban, miközben kislányommal játszottam. Hatalmas mosoly került az arcomra, ahogy vele lehettem és valamiért olyannak éreztem az egész szituációt, mint amikor régen Minhie-vel voltunk itt. Teljesen nosztalgikus érzés volt, minden egyes pillanat, de mikor felnéztem és megláttam a két fiút, amint kislányomat ölelgették, melegség járta át szívemet. Figyeltem őket. JungKook, azzal a gyermeki mosolyával ajándékozta meg Hyuna-t, úgy szerette, mintha a saját kishúga lenne, úgy vigyázott rá. Kookie-ban, a bátyját látta kislányom, akit, sajnos Minhie-vel nem tudtunk megadni neki, de úgy tűnt, ő még inkább örült annak, hogy most volt egy fiú az életében, aki fontos volt neki, Tae-ra terelődött tekintetem. Éppen kislányomat kapta ki a vízből és tette fel a nyakába. Hyuna arcán, hatalmas mosoly terült el, ahogy annak a fiúnak is az arcán, ki a nyakában tartotta éppen. Eszembe jutottak, TaeHyung szavai, amiket tegnap mondott Jin-nek, és tudom, hogy tegnap elárultam mindenkinek ezt a titkot, hogy mit is érzett kislányom iránt, de valahogy nem tudtam rá haragudni, vagy félteni tőle Hyuna-t, mert láttam rajta, hogy tovább lépett és csak valami miatt érzett így. Hyuna-nak a két fiú, mindig is testvér lesz, akiket imádni fog, talán a kelleténél is jobban fog felnézni rájuk, de, ha ő boldog, akkor én is az vagyok.
   - Hyuna! - hallottuk meg hirtelen párom hangját és mind feléje fordultunk. Pár törölközővel a kezében jött lefelé a meleg homokban és a víztől nem olyan messze megállt. - Gyere, megszárítalak. Mindjárt kész az ebéd - mosolygott kislányomra, ki egyből kifelé kezdett rohanni a vízből, egyenesen Jin karjai közé. Mosoly húzódott ajkaimra, ahogy néztem a két legfontosabb személyt az életemben. Kislányom hatalmas vigyorral nézett fel páromra, ki éppen nedves haját törölgette kissé szárazra, hogy ebéd közben ne legyen vizes. Mosolyogva beszélgettek egymással, míg végül Jin rám emelte tekintetét, mire csak vigyorogtunk egymásra, mint két szerelmes tini. Hát az egyik igaz is volt ránk, csak sajnos már, nem voltunk tizenévesek, de talán így a legjobb. Szégyenlősen, pirultan fordultunk el egymástól, majd elkezdtem kifelé sétálni a habokból, de mielőtt még odamehettem volna páromhoz, egy kar ragadott meg.
   - NamJoon.. Esetleg, beszélhetnénk? - szólított meg halkan és még halkabban kérdezett meg. A hang tulajdonosa felé fordultam, aki nem volt már, mint TaeHyung.
   - Persze - fordultam felé, majd lassan kissé arrébb sétáltunk, hogy mások ne legyenek fültanúik a beszélgetésünknek. Csupán pár métert haladtunk, míg végül megállt, de nem fordult felém. A hátát láttam, amint a tarkóját piszkálta, és biztos azon tanakodott, hogy a tegnapi dolgot, hogyan is magyarázza meg. Teltek a percek, de nem történt semmi, nem mondott egy árva szót sem, csupán felém fordult, így láthattam gondterhelt arcát. - Figyelj Tae - szólítottam meg én, hogy nekikezdjünk a beszélgetésnek. - Nem történt semmi baj sem. Tudom, hogy nem úgy gondoltad a tegnapit.
   - Hallottad? - kérdezte, kissé felemelve fejét.
   - Véletlenül, és ezért nem haragszom, és nem küldelek el, hogy miért is hajtasz a kislányomra. De tudom, és hallottam, hogy nem így gondoltad. Csupán Minhie-t láttad benne, akit egyszer szerettél. Tegnap kissé sok volt a régi emlék, tudom mit éreztél. Ezért érezted azt, amit. Csupán egy pillanatnyi fellángolás volt - mosolyogtam rá.
   - Komolyan így gondolod?
   - Szoktam neked hazudni? - tettem kezemet vállára.
   - Nem - mosolygott rám. - Sajnálom, hogy egyáltalán ilyesmi megfordult a fejemben.
   - Nem történt semmi sem Tae - borzoltam össze haját, hogy kissé feloldjam a feszültséget és feloldódjon. - Erről szerettél volna beszélni?
   - Részben. A másik, inkább rátok vonatkozik.
   - Ránk? - vontam fel szemöldökömet.
   - Rád és Jin-re.
   - Oh, akkor hívjam ide..
   - Nem kell. Én veled akarok beszélni, jobban mondva kíváncsi vagyok, hogy igazak-e a megérzéseim - vigyorgott.
   - Mond nyugodtan.
   - Jól érzem, hogy történt egy kis felnőttes dolog köztetek?
   - Hát... - kezdtem el vakarni tarkómat.
   - Akkor igen - került még nagyobb vigyor arcára. - Olyan volt, amilyennek vártad?
   - I... Mi ez a nagy érdeklődés a szexuális életem iránt? - mosolyogtam rá. - Ennyire elvonási tüneteid vannak vagy...
   - Jajj, azzal nincsen baj egyáltalán - legyintett. - Tegnap, vagyis most hajnalban, csodálatos élményben volt részem, elhiheted - mosolygott, mint a tejbe tök.
   - Csak nem, békülős szex volt a levegőben? - vigyorogtam rá.
   - Nem is értem, hogy találhattad ki?! - csodálkozott rajtam a kisebbik viccesen. - De... ahhh NamJoon, ennél jobb nincs is. Olyan... inkább nem mondok semmit, mert akkor megint el kell rángatnom a kicsikét..
   - Nagyon odavagy érte - mosolyogtam rá. - És hajnalban, fent a...
   - Mielőtt megkérdeznéd, Hyuna nem volt ott. Az ő közelében, még megcsókolni sem merem Kookie-t.
   - Miért?
   - Eléggé nehezen fogom vissza magam, ha róla van szó, de szerintem te is pontosan tudod mire gondolok. Nem én voltam az, aki a kanapén akarta magáévá tenni a párját - kacsintott rám.
   - Ti ott voltatok? - kerekedett el a szemem.
   - A konyhában voltunk, és Jin nem arról híres, hogy csendben tud lenni - kuncogott, és elkezdett sétálni, így követtem.
   - Hát, ebben igazad van - mosolyogtam és melléje lépve mentünk tovább.- Még szerencse, hogy leállított, mert különben..
   - Különben Hyuna, olyat lát, amit nem kellene - fejezte be mondatomat.
   - Igen.
   - És?
   - Mi és? - fordítottam feléje fejemet.
   - Hányszor történt meg eddig a nagy alkalom? - vigyorgott, ahogy lépkedtünk a homokban.
   - A maival együtt négyszer - virult még jobban arcom, majd tekintetemet Tae-ra emeltem.
   - És ez, mind az utóbbi majdnem egy hétben?
   - Igen. Szerdán jöttünk le, akkor volt az első, ma meg hétfő van, szóval kétnaponta történt egy-két dolog.
   - Szóval, rendesen gyűrtétek a lepedőt.
   - Fogalmazhatjuk így is - nevettem el magam.
   - Megmondom neked NamJoon, én nagyon örülök nektek. Régen láttam már hyung-ot ennyire boldognak.
   - Ennek örülök. Mikor volt az utolsó kapcsolata?
   - Miért kérdezed?
   - Nem szoktunk ilyenekről beszélgetni, sosem merülnek fel az ilyenek, de mostanában csak úgy kíváncsiságból megfogalmazódnak bennem ezek a kérdések.
   - Értem - bólintott egyet, majd gondolkozni kezdett, miközben a homokban elhelyezkedtünk. - Ha jól emlékszem, két évvel ezelőtt, volt egy komolyabb kapcsolata. Eléggé sokáig voltak együtt, azt mondtad volna te is róluk, hogy álom pár, mert a srác a tenyerén hordozta Jin-t, ahogy te is. Sosem veszekedtek, semmi bajuk nem volt egymással, míg végül a srác egyik napról a másikra lelépett. Sosem tudtuk meg az okát, vagyis, Jin nem mondta. Egyszer sem láttuk, mindig elkerültük egymást és hyung sem erőltette ezt, így még csak felkeresni sem tudtuk őt, mikor kidobta. Akkor teljesen összeomlott, de.. mégis más volt az egész.
   - Más? Ezt, hogy érted? - néztem értetlenül rá.
   - Nem omlott úgy össze, mint, amikor Kookie-val lefeküdt. Ugyan akkora volt a sokk, de mégis másképp jöttek ki a dolgok. Láttuk rajta, hogy mennyire összetört a szíve, de nem tett semmit, mintha... meg lett volna fenyegetve, vagy olyasmi történt, ami erre kényszerítette - mondta, közben pedig felém fordította fejét. Felkavaró volt ezeket hallani, főleg, hogy Jin sosem mesélt róla, nem is emlegette a kapcsolatait, de nálam Minhie mindig előkerült. Nem, mintha zavart volna, de lassan két hónapja voltunk együtt Jin-nel, mégsem ismertem. Nagyon sok volt a megválaszolatlan kérdés számomra és még inkább több gondolat kavargott a fejemben. Miért nem mond nekem semmit? Nem bízik meg bennem, vagy egyszerűen nem tartotta fontosnak, hogy megossza velem ezeket dolgokat? - Látom, eléggé lesokkoltalak ezzel, és ezért kérnék is valamit - érdeklődve emeltem rá tekintetemet, várva, hogy mit is akart tőlem kérni. - Ezt ne mond el Jin-nek.
   - Ezt mégis, hogy érted?
   - Úgy, ahogy mondom. Ne mond el neki, hogy tudsz ezekről. Csak azért mondtam el ezt neked, mert rákérdeztél és én utálok hazudni az embereknek. Nem hallottál semmit sem, és nem tudsz semmiről. Megegyeztünk? - nyújtotta felém jobbját. Csak néztem kezét, melyet felém nyújtott és gondolkodtam, vajon mit is kéne tennem. Végül csak elfogadtam jobbját, és megígértem neki, hogy nem fogom elmondani Jin-nek a hallottakat. Nem tudom, hogyan fogom magamban tartani, de megteszem. Csakis Jin-ért, mert nem akarok sebeket felszakítani, amik lehet még most sem gyógyultak be teljesen.
   Tae-val lassan visszamentünk a házhoz, lent a parton, még ott volt párom, JungKook és kislányom, az utóbbi nagyban vigyorgott, és figyelte az idősebb fiút, amint azt, a legidősebb szárította. JungKook mosolygott és tűrte, hogy hyung-ja gondoskodjon róla. Jin, gondoskodó anyukaként bánt a fiúval, ügyelve arra, hogy sehol se maradjon vizes. Amikor megpillantottam ezt a látványt, csak figyeltem őket, és éreztem, amint a szívem megtelik melegséggel. Ahogy Jin-t néztem, nehezen tudtam elhinni, hogy a gyönyörű mosolya mögött valójában, egy összetört szívű férfit találok. Nem lehetett az, hogy így elrejtse az érzéseit, azokat a tragédiákat, melyek meghatározzák az életét. Annyira nehéz volt ezt tudomásul venni. Gondolataimból, csodálatos mosolya zökkentett ki, mellyel megajándékozott, amint feltekintett egy pillanatra. Szemeiben színtiszta szerelem lángolt, arra várt csak, hogy a karjaim közé zárjam és megcsókoljam ajkait, melyek csókjaimra éheztek. Hálát láttam tekintetében, melyet nem értettem. Mit adtam én neki, amiért hálásnak kellene lennie? Én voltam hálás neki, azért, amiért megadott nekem mindent, amire mindig is szükségem volt.
    Lassan megindultak lábaim feléje, lábujjaim közé férkőztek a homokszemek, melyek valamikor kellemesen simogatták bőrömet. Mintha megszűnt volna körülöttem a világ, egyedül csak őt láttam magam előtt, minden, ami valaha létezett vagy létezik, eltűnt. Még sosem éreztem ilyet. Csupán, néhány lépésnyire voltam tőle, mikor felegyenesedett és kissé értetlenül nézett rám. Kezemet arcára simítottam, majd ajkaira hajoltam.
   Teltek a percek, megsüketültünk, megvakultunk, soha többé nem hallottunk és nem láttunk semmit a világból, csupán egymást. A másik alakját és mosolyát nézhettük, az ő hangját hallottam, a fejemben, amint az elmémbe fúródott. Az a kellemes, lágy hang, mellyel a szívembe zárta magát. Kezei először karomat markolászták, végül derekamra siklottak, és pólóm anyagát szorongatták. Kezeim közt volt arca, selymes bőre, pontosan simult tenyerembe, nem volt semmi rossz benne. Tökéletes volt a pillanat, amiből sosem akartam felébredni.
   Nehezen szakadtam el tőle, de akkor sem engedtem el arcát. Nem nyitottam fel szememet, csupán homlokomat az övének döntöttem és, hallgattam, egyenletes légzésünket. Óvatosan simogattam bőrét, nyugtattam le magamat. Nem akartam, hogy valaha is sírni lássam. Soha többé nem sírhatott.
   - Nam - lehelte nevemet. - Mi a baj? - simogatta derekamat.
   - Szeretlek - suttogtam.
   - Én is szeretlek - és ajkait ismét az enyéimre tapasztotta.
   Menthetetlenül beleszerettem, a világot jelentette nekem..

2016. június 11., szombat

23.fejezet

   - Mi a baj Tae? - hallottam meg JungKook hangját és Jinnel egyből az említett felé fordultunk, aki minket nézett, jobban mondva.
   - A-azt mondtad Minhie? - kérdezte dadogva TaeHyung és kissé felém fordult.
   - Igen. Minhie a feleségem volt. Miért kérdezed? - néztem kissé értetlenül rá, miközben párom derekát fogtam.
   - Hyung, emlékszel, amikor meséltem neked egy lányról, aki a közeli kávézóban dolgozott? - nézett Jin-re kétségbeesetten.
   - Igen, miért?
   - Akinek annyira gyönyörű hangja volt, hogy mást nem is hallottál onnantól kezdve. Akit körülbelül százszor hívtam el randira, de mindig elutasított, de sosem tudtam meg az okát. Aki...
   - Várj! - szakítottam félbe a fiatalabbat mondandójában. - Te ismerted Minhie-t?
   - Ezek szerint igen. NamJoon, láthatok róla egy fényképet? - kérdezte, talán kissé félve, mire csak előkotortam a pénztárcámat és kihalásztam belőle egy fényképet róla, majd átnyújtottam neki. Láttam, amint elkerekedett a szeme, ahogy leesett az álla és tudatosult benne minden. - Igen.. Ő utána futottam majdnem három éven keresztül.. - nyújtotta vissza a képet.
   - Ez mikor volt?
   - Még a gimnáziumban, elsős voltam, amikor megpillantottam, akkor ti másodikosok lehettetek.
   - A gimnázium első év végén jöttünk össze, tizenhárom éve - emlékeztem vissza arra a napra.
   - Így már mindent értek akkor. Nem is tudtam, hogy.. hogy róla beszélt mindig Jin hyung, amikor megemlítette a nevét, azt hittem, csak véletlen az egész, de ma bebizonyult, hogy mégsem. Őszintén sajnálom, hogy beleszerettem a feleségedbe és hogy...
   - TaeHyung! - szakítottam meg ismét. - Ez már évekkel ezelőtt történt. Nem történt semmi sem. Ilyenért ne kérjél bocsánatot és ne érezd rosszul magad ezért - léptem elé és vállára tettem a kezemet. - Ne legyen bűntudatod egy ilyen miatt - mosolyogtam rá.
   - Jó.. Én.. egy picit kimegyek - hátrált meg kissé, majd eltávolodva tőlünk, ment ki a házból, egyenesen le a partra.
   - Tae! - indult utána párja, de még időben kaptam el kezét.
   - Most hagyd. Egyedül akar lenni. Így a legjobb most neki - mosolyogtam a kicsire, aki aggódva tekintett párja után. Csupán bólintott egyet és kiült az erkélyre, hogy onnan figyelhesse Tae-t, ha esetleg szüksége lenne valakire.
   - Hogy vagy? - hallottam meg párom hangját.
   - Jól vagyok. Máshogy kellene éreznem magam? - fordultam felé.
   - Csak aggódom, hogy esetleg...
   - Édes - simítottam kezemet arcára - nem kell aggódnod semmi miatt sem - görbült felfelé ajkaim. - De köszönöm - léptem közelebb hozzá és megöleltem.
   - Engem is öleljetek meg! - hangzott kislányom parancsa, így amint odajött hozzánk felkaptam, és úgy öleltem magamhoz páromat is. - Így a legjobb - bújt hozzánk hatalmas vigyorral az arcán.
   Az éjszaka többi része kissé még ilyen érdekes hangulatban telt, leginkább Tae-n volt érezhető, hogy voltak még megválaszolatlan kérdései, amiket fel akart tenni, de valami vagy valaki miatt nem akarta. Látszott a legfiatalabbon, hogy nagyon aggódott oppa-ja miatt, így próbálta megmosolyogtatni, de akárhányszor a közelébe került, a másik még feszültebb lett, ezt pedig senki sem értette. Jin próbálta szóra bírni, de nem sikerült, ahogy JungKook-nak sem. Végül csak a magába zárkózó fiatal, elvonult a nekik szánt szobába és ki nem jött onnan reggelig. Hyuna nagyon le volt hangolódva Tae miatt, így azt az éjjelt velünk töltötte, amint befészkelte magát Jin és közém, de nem bántunk. Kislányunk öröme volt a legfontosabb számunkra. Reggel, mikor felkeltünk, a két fiatal szobájának ajtaja zárva volt, így gondoltuk, hogy még aludtak, addig mi hárman megreggeliztünk és miután elpakoltunk magunk után, Hyuna már rohant is, hogy fürödni menjen. Mikor lejött, Jin-nel együtt lementünk vele, de mi csupán a hintaágyból figyeltük őt. Egymás mellett ültünk, párom a fejét vállamra hajtotta és úgy figyeltük kislányunkat.
   - Mi baja lehet Tae-nak? - szólaltam meg végül, amikor a csend már kezdett idegesíteni.
   - Fogalmam sincs, de valakivel beszélnie kell majd, mert ezzel csak magának árt. De van egy elképzelésem, hogy miért is lehet ilyen.
   - És mi az? - néztem le rá, ahogy átöleltem testét.
   - Szerintem Hyuna, Minhie-re emlékezteti, és most felszínre törtek a régi érzelmei, amiket nem tud elnyomni. Ez meg ugye nem jön jól, hogy közben Kookie-val van együtt. Most őrlődik, hogy mit is csináljon. Estére nem lesz semmi baja, de ha mégis akkor beszélek vele, mert ez így nem mehet tovább. Nem csak a saját pihenését teszi tönkre, hanem a többiekét is, amit szerintem nem akar.
   - Igazad lehet - sóhajtottam. - Nagyon remélem, hogy végre megnyílik neked, mert Hyuna is eléggé le van törve emiatt. Még sosem láttam ilyennek - néztem kislányomat a vízben, amint fel és le huppant az apró hullámokban.
   - Majd igyekszem - karolta át derekamat és fejét mellkasomba bújtatta.
   - Szeretlek - nyomtam csókot hajába, mire csak jobban hozzám simult.
   - Én is - és itt be is fejeződött a beszélgetésünk.
   Nem sokkal később felbukkantak a fiúk is, és egyből láttuk, hogy semmit sem változott a helyzet. TaeHyung, még mindig ugyanolyan letargikus hangulatban sétálgatott a parton, meg sem hallva Hyuna hívásait, de még Kookie-nak is nem töröm stílusban válaszolt. Valami nagyon nincs rendben vele és ez egyre jobban aggasztott. JungKook-on is látszott, hogy már minden ötletét felhasználta, hogy szóra bírja barátját, de kudarcot vallott. Láttuk, hogy nagyon aggódott érte, és hogy mennyire hibáztatta magát, amiért nem tudott semmit sem tenni. Jin próbálta nyugtatni a kicsit, hogy nem ő a hibás és nem marcangolja saját magát. Teltek az órát, Tae-t lassan egy ideje nem láttuk, kislányom is kezdett aggódni érte, de nem ő volt az egyetlen. Éppen készültünk, hogy Tae keresésére induljunk, már mentünk fel a házba, hogy a telefonjainkat magunkhoz vegyük.
    - Oppa!!! - üvöltötte kislányom és mind feléje fordultunk. Láttuk, amint egy irányba kezdett futni és annak a végén megláttuk az eltűntet, amint lassú léptekkel közeledett felénk. JungKook is a legfiatalabb után futott, éreztük, hogy megnyugodott, amiért párjának semmi baja sem lett. Tae, amint meglátta Hyuna-t elmosolyodott és felkapta a kicsit, majd megölelgette és talán megígérte neki, hogy soha többé nem tesz ilyet, de ezt mi nem tudhattuk Jin-nel, mert nem hallottuk. Nem sokkal később Kookie is odaért, de ahelyett, hogy megölelte volna párját, csak egy pofon landolt annak arcán, majd elkezdte szidni, de végül megvolt az ölelés is. Úgy ölelgette az idősebbet, mintha már évek teltek volna el, utolsó találkozásuk óta. Jó volt nézni őket, főleg akkor, amikor még kislányunkat is felvették, így magunkra emlékeztettek és boldog voltam, hogy így láthattam őket. Elindultak felénk, majd elkezdtük az ebédet készíteni, jobban mondva Jin és Tae, mert azt szerettük volna, ha megnyílna a legidősebbnek és talán, mindent megtudhatnánk erről az állapotáról. JungKook Hyuna-val foglalkozott, a szobájában játszottak, míg én írtam egy üzenetet Hoseok-nak, hogy jó lenne látni, és míg vártam a választ lassan lebandukoltam a lépcsőn.
   - Ezt most úgy mondom neked, Jin hyung, hogy nem szeretném, ha NamJoon fülébe jutna - hallottam meg Tae hangját, megálltam az utolsó lépcsőfokon és füleltem.
   - Miért nem tudhatja Nam?
   - Mert biztos kinyiffantana érte.
   - Ezt miből gondolod?
   - Te nem nyiffantanál ki, ha a lányodba lennék belezúgva?! - emelte fel a hangját, amint Jin arcába vágta a szavakat.
   - Hogy mi..?
   - Jól hallottad! Belezúgtam abba az imádni való hét éves kislányba. Szerinted miért marcangolom magam, ha a közelemben van? Nem eshetek bele, mert.. Mert az apja is lehetnék. Huszonegy év van közöttünk, mire ő felnőtt lenne, én már vén öregember leszek. Ez egyáltalán nem történhet meg Jin! De megtörtént, és fogalmam sincs mit tegyek. Nem akartam beleszeretni, de.. annyira aranyos, és annyira örült nekem mindig, amikor találkoztunk, hogy az utóbbi időben nem tudok másra gondolni.. Főleg, tegnap óta, hogy megtudtam, Minhie az anyja, teljesen elveszítettem a fejem. Azt sem tudom ki vagyok már. Itt van nekem Kookie. Imádom, szeretem, mindenkinél jobban, de Hyuna.. Miért történik ez velem? Senki sem tudhatja meg ezt, amíg rá nem jövök, hogy mit csináljak. Sőt! Lehet azután sem fog senki sem tudni semmit. Nem akarom, NamJoon megtudja, sem pedig Kookie. Kettejüknek lenne a legfájdalmasabb.
   - De ugye semmi olyat...
   - Úristen Jin! Dehogy! Eszembe se jutott! Még csak hét éves! Hozzá se mernék nyúlni! Nem vagy pedofil! - mentegetőzött egyből Tae.
   - Hiszek neked, de muszáj volt megkérdeznem.
   - Ezért sem akarok semmit. Nekem nem szabad szeretnem őt. Ott van nekem JungKook. Vele kellene foglalkoznom és nem a haverom párjának kislányával - hallgattam Tae-t és el tudtam képzelni mit érezhetett. - Megpróbálok, úgy lenni Hyuna mellett, mintha semmit sem éreznék, mint amikor először találkoztunk. Az lesz a legjobb mindenkinek. Szeretem Kookie-t. Ő a mindenem. Nem akarom elveszíteni. Nem akarom, hogy miattam, minden tönkremenjen.
   - Nem fog tönkremenni semmi sem Tae - mondta lágyan Jin és óvatosan kilestem a fal mögül, láttam, amint párom átölelte a fiatalabbat. Mosolyogva simogatta hátát és nyugtatta, egészen addig, míg fel nem nézett és találkozott tekintetünk. Tovább simogatta Tae hátát és próbált úgy tenni, mintha nem látott volna, de nehezen tudta leplezni. - Egy pillanat és visszajövök. Addig kérlek, figyeld a mártást - húzódott el lassan a kisebbtől, én pedig felindultam a szobánkba, mert tudtam jól, hogy Jin most számon akar kérni. Felbaktattam és leültem az ágyra, majd vártam, hogy felbukkanjon barátom. Lassan teltek a percek, mire betoppant és csukta be maga mögött az ajtót.
   - Nam..
   - Mindent hallottam, de nem haragszom rá, ha erre voltál kíváncsi. Az igaz, hogy eléggé meglepett a dolog, de.. tudom, hogy nem fog rámozdulni Hyuna-ra, és nem fog úgy gondolni rá. Bízok benne - pillantottam fel rá.
   - Akkor jó - sóhajtott fel. - Legalább nem kell elmondanom mindent, amit ő mondott - ült mellém az ágyra, majd hanyatt dőlt. Felé fordultam, majd föléje másztam. - Mire készülsz? - mosolyodott el, ahogy karjait nyakam köré fonta, de pontosan tudta, mire is vágytam ezekben a pillanatokban. Lehajoltam hozzá, megszüntetve a köztünk lévő, már meglehetősen kicsiny távolságot és vittem bele, talán életem legeslegszerelmesebb csókjába. Nem voltam erőszakos, sem durva, bár, adott volt a lehetőség, hogy ismét magamévá tegyem páromat, de azt akartam, hogy tudja mennyire is fontos a számomra. Lágyan tapasztottam össze ajkainkat és kezdtem el lassan mozgatni enyéimet, de amint Jin erőteljesebben folytatta szerelmesebb pillanatunkat, egyből összeszorítottam ajkait, hogy megállítsam. Most azt akartam, hogy engem érezzen és ne csináljon semmit sem, ez pedig meg is tette a hatást. Nem csinált semmit sem, csak masszírozta fejbőrömet ujjaival, éreztem minden egyes levegővételét, ami bőrömnek csapódott, és minden érzelmet, amit nyújtott nekem. Kisebb szerelmes pillanatokra volt szükségem, és örültem, hogy itt volt ő, megadja nekem mindazt, amit akartam. Sosem fogom tudni visszafizetni neki, mindezt.
   - Szeretlek SeokJin - váltam el ajkaitól.
   - Én is szeretlek. Régen hívtál már a rendes nevemen - simogatta meg hajamat és elmosolyodott.
   - Ohh sajnálom..
   - Nem azért mondtam te - tapadt vissza ajkaimra. - Figyelj Nam, el kell..
   - NamJoon!! Valaki jött!! - hallottuk meg hirtelen TaeHyung hangját lentről.
   Jin-nel összenéztünk, majd ráncolni kezdtem a homlokomat, hogy mégis ki jöhetett hozzánk. Lemásztam páromról, majd lementünk az emeletről, aztán nagyjából két másodper telt el, máris kislányom hangos ujjongását hallottam, aminek nem tudtam az okát. Ki lehetett az, akinek ennyire örült Hyuna? Mikor lebaktattam az utolsó lépcsőfokon is és befordultam a bejárati ajtóhoz, akkora mosoly terült el az arcomon, amit még talán sosem láthatott senki sem. Nem is tudom, mikor beszéltünk rendesen egymással, egyáltalán mikor láttam?! Azt sem tudtam, hol áll a fejem, de mikor megláttam, rettentő nagy öröm áradt szét bennem. Már értettem, hogy Hyuna, miért is örült annyira, mert ez a személy mindkettőnk számára nagyon fontos volt, de nem csak ő, hanem a családja is. Csak álltam és vigyorogtam, miközben néztem, amint kislányomat ölelgette és nézett rá, azzal az idétlen mosolyával, ami mindig megmosolyogtatott. El sem tudtam hinni, hogy tényleg itt volt. A lábam annyira földbe gyökerezett, hogy csak ő képes elráncigálni onnan.
   - Hát így kell köszönteni a vendéget NamJoon? - üdvözölt, amint meglátott és máris egy idióta mosoly került az én arcomra.
   - Én is örülök, hogy látlak! - indultam feléje, majd félúton összefutva, magamhoz öleltem, a világ legeslegjobb barátját. - Mégis, hogy kerülsz te ide? - húzódtam el tőle, kissé.
   - Kerülünk!
   - Mi?
   - Nem egyedül jöttem - vigyorgott és elindult kifelé, így én is követtem. Amint megláttam a kocsit, valahogy sejtettem, hogy nem kis meglepetésben lesz részem. Ahogy odasétáltunk, kinyitotta az egyik ajtót és kilépett belőle egy hihetetlenül gyönyörű nő. Barna haja, hullámokban borult vállára, onnan pedig mellére. Egy kis vanília színű ruhát viselt, szandállal. Sugárzó barna szemei egyből magával ragadtak, de a mosolya volt a legszebb mind közül.
   - Szia NamJoon! - köszönt nekem és odajöve hozzám megölelt. Egyből viszonoztam ölelését, majd kissé eltávolodva tőle végigmértem.
   - Gyönyörű vagy YunSeo! - dicsértem meg, mert egyszerűen elképesztően nézett ki.
   - Köszönöm, de te sem panaszkodhatsz. Remekül nézel ki - mondta mosolyogva végig.
   - Azért, mindent csak mértékkel. Még mindig itt vagyok - szólalt meg végül a férj, mire nevetésbe törtünk ki.
   - Úgy érzem lebuktunk, Nam!
   - Én is azt hiszem - mentem bele a játékba, mert régen is ezt csináltuk. Néztem, amint HosSeok az egyik ajtóhoz ment, majd kiemelt onnan egy gyönyörűséges kislány és elindult felénk. - Atya ég! Mekkorát nőt, mióta utoljára láttam! Hány hónapos is? - csodáltam a kis tüneményt.
   - Pontosan ma négy hónapos - mondta büszkén az apuka. - Ugye milyen gyönyörű? - nézte szerelmesen kislányát.
   - Gyönyörű, akár csak az anyja, de nagyon rád hasonlít barátom - mosolyogtam rá.
   - Én vagyok az apja! Még jó, hogy rám hasonlít!
   - Tudom-tudom.
   - Meg akarod fogni? - kérdezte vigyorgó fejjel.
   - Lehet?
   - Persze - és már nyújtotta is nekem a kicsit. Mély álomba szenderülve, került karjaim közé, ahol legutoljára négy hónapja is feküdt, igaz akkor kisebb volt.
   Néztem, ahogy az aprócska teste eltűnt, az én hatalmas tenyeremben, ahogy tartottam. Hihetetlen érzés volt, ismét kisbabát tartani a kezemben. Igaz, nem volt már olyan pici, de mégis, az érzés, ugyan az. Éreztem, ahogy visszarepültem az időben, amikor még Hyuna-t tartottam így a karjaimban, simogattam arcát, csókolgattam és babusgattam. Amikor a saját gyermeke van az ember kezében, az a világot jelenti, de, mikor már ő felnőtt, és újra egy baba kerül a kezei közé, mindent megadna azért, hogy ismét kisbaba lehessen a gyermeke. Lágyan érintettem meg arcát. Annyira puha. Aprócska ujjait összeszorította és ha odatévedt ujjam, akkor erősen tartotta a markában, ami mindig megmosolyogtatott. Most sem volt másképp, amikor elkobozta mutatóujjamat, így az én karjaimban lépett be a nyaralóba, miközben levakarhatatlan volt a vigyorom. Túlságosan szerettem a kisbabákat, hogy mások kezében láthassam. Teljesen megszűnt létezni a világ körülöttem, senkit sem hallottam, még saját kislányomat sem, pedig biztos voltam benne, hogy már sokadjára szólíthatott meg, de túlságosan elvarázsolt az a tündéri arcocska. HoSeok és YunSeo, pontosan tudták, milyen hatással volt rám, egy ilyen aprócska gyerek, így tudtam, hogy már elmagyarázták mindenkinek, miért is viselkedtem így, viszont, amikor egy bizonyos hangot meghallottam, ki is zökkentem ebből az állapotból.
   - Tessék? - fordultam a többiek felé.
   - Semmi - nevetett YunSeo. - Csak éppen azt mondtam HoSeok-nak, hogy úgy nézel JiMin-re, mintha beleszerettél volna - mosolygott végig, és már nekem is muszáj volt.
   - Ebben lehet valami - poénkodtam és találkozott a tekintetem pároméval. - Jajj YunSeok, te még nem is ismered őket - mentem oda hozzájuk. - YunSeo, ő itt Jin, TaeHyung és JungKook. Jin, az én párom, TaeHyung és JungKook pedig a barátai, akik egy párt alkotnak. Fiúk, ő itt YunSeo, HoSeok felesége, és ennek a tündéri kislánynak az édesanyja. Ő pedig itt JiMin - mutattam be őket egymásnak, majd közelebb mentem Jin-hez. - Ugye, milyen gyönyörű? - fordultam úgy elé, hogy láthassa JiMin arcát, aki még mindig mélyen aludt.
   - Az - mosolyodott el párom és megsimogatta arcát.
   - Én is hagyj nézzem meg Papa! - szólalt meg hirtelen Hyuna.
   - Halkan Hyuna! Még felkelted - szóltam rá, majd leguggoltam, hogy ő is láthassa.
   - De aranyos - mosolygott.
   - És gyönyörű. De te még gyönyörűbb voltál Kicsim - nyomtam egy puszit kislányom arcára.
   A nap többi részében, megmutattam YunSeo-nak a házat, majd elrendeztük, hogy ki hol aludjon. Hyuna ragaszkodott hozzá, hogy a két fiúval alhasson, akik szívesen fogadták kislányomat, azonban láttam Tae-n azt a kis félelmet, amivel küzdött. Közösen megebédeltünk, majd lementünk a partra, hogy fürödhessünk, jobban a fiatalon, mert mi négyen inkább a homokból figyeltük őket, amíg ők szórakoztak. Amikor YunSeo kérdezett valamit Jin-től, ő készségesen válaszolt, de minden egyes alkalommal a kezemet fogta és ujjaimmal játszott, mintha ezzel akarná idegességét legyőzni. Nem egyszer láttam a tekintetében, hogy ennél jobban is hozzám akart érni, de nem tudta, hogy YunSeo, hogyan is reagálna arra, mert azért mégsem volt, mindennapi jelenet, amint két férfi enyeleg a parton, egy pár előtt.
   - Figyeljetek, előttem nem kell visszafognotok magatokat - mondta ki végül gondolataimat. - Viselkedjetek úgy, ahogy eddig is. Mintha itt sem lennénk - mosolygott ránk.
   - Ez igazán kedves volt kedvesem - nézett rá barátom.
   - De hát nézd meg őket HoSeok! - mutatott ránk. - Látszik, Jin-en, hogy mennyire hozzá akar bújni NamJoon-hoz, csak nem meri megtenni, mert nem tudja, hogyan is reagálnék rá.
   - Ennyire látszik..? - motyogta el Jin a kérdést, miközben egy hatalmasat nyelt és lehajtotta fejét.
   - Miért vagy ennyire édes? - csúsztattam kezemet álla alá és megemelve azt, csókoltam meg. Barátom már látott minket így, szerinte nagyon édesek vagyunk együtt, de nem is értettem miért jutott ezt így eszembe. Amikor Jin, ennyire zavarba tudott jönni, akkor a szívemet még inkább ellopta, és éreztem azt, hogy elfolyok. Annyira édes tudott lenni. Nem volt hosszú csók, de elegendő, ahhoz, hogy megnyugtassam páromat. - Ha így folytatod, mindenki előtt foglak leteperni - suttogtam annyira halkan, hogy csak ő hallhassa, aminek köszönhetően, arca vörös színben pompázott.
   - NamJoon, ne kínozd már szegényt! - hallottam meg YunSeo hangját, mire elmosolyodtam és egy aprócska puszit nyomtam párom arcára, majd visszaültem az eredeti helyemre, de párom ujjaival szorosan fontam össze enyéimet.
   A délután további része, beszélgetésből állt, mindenki kérdezett mindenkitől és végül odáig fajultak a dolgok, hogy elkezdtünk a másik múltjáról beszélni. HoSeok-kal, mi voltunk a nagy mesélők, ahogy a gimis éveinket felemlegettük, majd a főiskola első éveit. Jó volt nevetni a sok hülyeségen, ami régen történt, és az volt a legjobb, hogy nem volt egyáltalán ciki, inkább vicces. Igaz, ezeket akkor nem tartottuk viccesnek, de ahogy telt az idő, úgy repültünk vissza az időben és előkerültek az italok is, amik eléggé megtették a hatásukat. Mindenki jól érezte magát, Hyuna-t lefektettük aludni, mert a beszélgetés késő estére elhúzódott, és ő még nem volt hozzászokva az éjszakázásokhoz. Jin mellett ültem a kanapén, ő felhúzta lábait a feneke alá és kissé közelebb ült hozzám, míg én kezemet combján pihentettem, miközben mondtam a magamét. Velünk szemben foglaltak helyet HoSeok-ék, YunSeo, a fejét férje vállán pihentette és mosolygott végig. Tőlünk jobbra pedig a két fiatal ült, amint figyelték az eseményt és próbálték beazonosítani a személyeket, mert néha felemlegettünk olyan embereket is, akiket nem ismerhettek. Remekül éreztem magam, jó érzés volt így beszélni, hogy bármit elmondhattam. Hallgattam, amint mesélt barátom és csak mosolyogni tudtam.
   - Emlékszel, amikor Minhie huszadjára utasított vissza? - kérdezte nevetve barátom.
   - Amikor a fejemre öntötte a flakonja tartalmát? Azt hogy felejteném el? - mosolyogtam nagyban és már a könnyeim is kicsordultak. - Atya ég! Az jó régen volt már. Tizennégy éve. Miért vagyok ilyen öreg? - döntöttem hátra a fejemet a kanapé támlájára.
   - Ha te öreg vagy, akkor én mi vagyok? - szólalt meg párom.
   - Te nem vagy egyáltalán öreg, Jin - simogattam meg arcát mosolyogva.
   - Aha..
   - Dehogy vagy öreg Jin! - ültem fel rendesen. - Akarod, hogy bebizonyítsam este, az ágy..
   - NamJoon, be ne fejezd a mondatodat! - szakított félbe HoSeok. - Tudod jól, hogy nagyon jó barátod vagyok, de nem szeretném tudni, hogy éppen mit műveltek Jin-nel a négy fal között. Szeretlek, és imádlak, de azért mindennek van egy határa - háborodott fel barátom, mire mindenkiből kitört a nevetés.
   - Édesem, szerintem NamJoon-nak nem állt szándékában megosztani velünk, hogy éppen mit művelnek a szobájukban - törölgette a könnyeit YunSeo.
   - Jól van! - vágta be a durcát egy pillanatra barátom, majd az asztalon lévő ételből szedett. - Ez istenien finom Jin! Remek szakács vagy.
   - Köszönöm - mosolygott rám párom, én pedig egy csókot nyomtam arcára.
   - NamJoon, még mindig nem tud rendesen főzni? - kérdezte meg hirtelen.
   - Hát... tud ő főzni és jól is - felelte Jin.
   - De biztos még ugyan úgy bénázik, mint főiskolán. Akkor sem tudott semmit. Az egyik haverunkkal még meg is mondtuk neki. Meg egyszer ott voltam nála és éppen a felvételi időszak volt, akkor kellett jelentkezni és azt beszéltük, mi lesz, ha elköltözik.
   Elég lesz HoSeok - motyogtam magam elé. Miért kell ezt még mindig felemlegetni?
   - Mondta, hogy majd koliba felveszik és nem kell az albérletért fizetnie, meg, hogy ott is könnyen talál munkát.
  Csend legyen - mondom halkan.
   - Meg, akkoriban, amíg össze nem költöztek Minhie-vel, csak zacskós leveseken és kaján élt. Semmit sem tudott elkészíteni.
   Hagyd abba - egyre jobban szorult össze a szívem.
   - Ez meg ugye nem valami egészséges. Aztán ott volt az is, amikor a munkáról beszéltünk, és szóba került az egyik nap, amikor leszidtak minket, amiért elpunnyadtunk.
   Elég volt - szorult annyira össze a szívem, mintha megölnének.
   - Nem akarta elfogadni ezt, akármennyire is mondtam neki. Állandóan húzta a száját érte. Meg, amikor...
   - Elég lesz már ebből!!! - förmedtem rá barátomra, mire síri csend honolt a szobára. - Mi a fenéért kell neked olyanról beszélni, ami egyáltalán nem tartozik senkire? - álltam fel. - Szerinted, én hogy éreztem magam, amikor ezeket a fejemhez vágtad? Szerinted, hányszor okoztad ezekkel a szavaiddal a legnagyobb fájdalmat számomra?! Tudod jól, hogy mennyire is érzékeny a lelkem az ilyen mondatokra! Pontosan tudtad, ezt rólam! - vágtam bele mindent egyenesen az arcába.
   - NamJoon.. - szólított meg halkan. - Én..
   - Ne mondj inkább semmit! - vágtam szavába. - Teljesen mindegy mi történt akkor. Nekem nem kéne ezeken gondolkodnom, hiszen régen volt már. El kellett volna felejtem ezt is, ahogy a többit is. De már torkig kivagyok vele, hogy minden szarnak most kellett összegyűlnie. Ott van anya, akkor mindenen egyes nyamvadt fenyegető levél Minhie szüleitől, az, hogy valami idióta üldözi Jin-t. Az, hogy TaeHyun bele van zúgva a kislányomba, de természetesen, nyeljek le mindent, felejtsek el minden egyes bajt és ne mutassam meg mindenkinek, hogy mégis mi bajom van, mert aztán azt hiszik rólam, hogy mennyire is puhány vagyok. Szerinted... - éreztem, amint könnybe lábad a szemem. - Szerinted, hányszor kívántam azt, hogy végre olyan lehessek, aki nem rendelkezik semmilyen hibával, mert olyan emberré akartam válni, mint te - néztem bele szemébe. - De mindegy már - töröltem meg szemem. - Megyek szívok egy kis friss levegőt - sétáltam ki gyors léptekkel a házból, egyenesen le a partra, és ott is arra mentem, amerre a lábam vitt. Egyáltalán nem figyeltem semmire, csak mentem.
   Elegem volt már ebből az egészből!

2016. június 1., szerda

22.fejezet (+18)

   A tudatom teljesen elveszett, minden épeszű gondolatommal együttvéve. A gyomrom görcsbe rándult minden egyes érintkezésnél, ami egyet jelentett azzal, hogy amióta csak megízleltem Jin ajkait a nap folyamán, összehúzott minden szervem és fájt, ha nem érhettem hozzá. A látásom elhomályosult, fogalmam sem volt, hol is voltunk pontosan, egyáltalán milyen napot írtunk, vagy minden egyes pillanat létezett-e, egyedül csak őt láttam magam előtt. A mosolyát, ami mindig boldoggá tett, a gyönyörű szemeit, melyek azt mutatták meg nekem, mennyire szeretett. Az illata, ami mindig megnyugtatott, a hangja, mely kellemesen kényeztette hallószervemet. A haja, ami mindig csiklandozta nyakamat esténként, de reggelente kellemes simogatást nyújtott. Az apró érintései, melyekkel naponta ajándékozott meg, minden annyira csodálatos volt és az, hogy most itt volt velem, csókolhattam, ott érhettem hozzá, ahol, és amikor akartam, de leginkább az tett a legboldogabbá, hogy ő is ugyan úgy akart engem, mint én őt.
   Éhesen faltuk egymás ajkait, felsőtestünket csupán néhány centi választotta el egymástól, míg csípőnk többször összeütközött. Nem bírtam betelni párom aromájával, nehezemre vált, elszakadnom csodát nyújtó ajkaitól, de tudtam jól, hogy ha nem teszem meg az első lépést, ma éjszaka sem fog történni semmi. Jin lábai között pihent mindkét térdem, melyeken támaszkodtam, kezeim hol az egyikkel, hol a másikkal simítottam végig mellkasán és hasfalán, gyönyörűséges sóhajokkal adva tudtomra, hogy amit tettem, tetszett neki. Az alattam fekvő férfi sem bírt magával, annyira erősen markolta tincseimet, hogy az már fájt, de ezzel csak még inkább késztetett arra, hogy folytassam, amit eddig tettem. Ujjai rengetegszer vándoroltak végig hátamon, néha egyszer-kétszer bemarkolva bőrömbe, ez is azt mutatta, hogy mennyire türelmetlen volt. Hogy egyikünk agya se boruljon el, kezeimet levezettem lábaira és egy imát adtam azért, hogy nem a lehető legszűkebb nadrágját viselte, mert akkor egy káromkodást is kapott volna az este folyamán. A nadrágba csúsztattam kezemet, úgy simítottam végig combján többször is és ajkaimmal nyakát kezdtem kényeztetni, ezzel még hangosabb sóhajokat, vagy éppen nyögéseket kiváltva partneremből. Tudom, hogy már rengetegszer hangoztattam magamban, de muszáj, minden egyes pillanatban elmondanom, hogy megőrülök a bőréért. A vesztem lesz egyszer, hogy ennyire ragaszkodok hozzá.
   - Imádom a bőrödet - nyomtam egy hosszú csókot nyakhajlatába és szívtam meg gyönyörű bőrét, miközben ujjaim belső combján vándoroltak.
   - Nham - sóhajtott fel hangosan párom és erősen markolt tincseimbe, húzott még inkább magához, hogy egy pillanatra se váljunk el egymástól.
   Ajkaim nyakával és kulcscsontjával voltak elfoglalva, míg kezemmel lehámoztam róla a nadrágot és hajítottam el, hogy ne legyen az utunkba a elkövetkezendő időben. Csókok hadával leptem el bőrét, ujjaim megtalálták gyenge pontjait lábán és azokat irritálva, csaltam ki csodálatos hangokat Jin-ből. Egy pillanatra elszakadva tőle, kaptam le magamról is a felesleges ruhadarabot, majd éhesen tapadva vissza szájára, folytattam feladatomat. Felsőtestét halmoztam el érintéseimmel, miközben kezem ágyékára simult és kényszerítettem őt, hogy olyan hangszínben hagyják el a hangok torkát, amiket még sosem hallottam.
   Ahogy leértem hasának alsó részére, ujjaimat beleakasztottam a textilbe és levarázsoltam páromról azt, amint egy megkönnyebbült nyögés távozott szájából. Először csak ujjaimat fontam nemesebbik felére és kezdtem el mozgatni rajtam kezemet, ajkaim pedig megtalálták hangokat kiadó száját és tapasztottam le, hogy elveszítsem a józan eszemet is. Ujjai néha erőtlenül vagy éppen teljes erővel markolták tincseimet, ezzel néhány szálat kitépve fejbőrömből, de ez érdekelt a legkevésbé. Az okozta a legnagyobb boldogságot számomra, hogy velem volt, engem akart és nem mást. Az én napjaimat boldogította, az én tudatomat és elmémet ködösítette el szavaival és tetteivel. Elváltam gyönyört okozó ajkaitól és lecsúsztam lábai közé, hogy számmal okozzak neki még nagyobb gyönyört, de előtte még hagytam egy kis időt neki, hogy levegőhöz jusson. Olyan gyorsan emelkedett mellkasa és kapkodta a levegőt, mintha most futotta volna le a maratónt vagy háromszor. Legelőször egy-két csókot leheltem combjaira, majd érintettem hozzá ajkaimat férfiasságához. Lassan egy hónap telt el azóta, hogy utoljára érintkeztünk így. Minden közbejött nekünk. Ott volt az, amikor TaeHyung elkezdte püfölni páromat, majd a tűz, anya halála és az én állapotom. Ez nagyjából egy hónapot ölelt magába, nem is értem, hogyan volt képes ezt kibírni Jin, főleg, hogy végig mellettem volt. Mekkora kísértés lehetett számára, hogy nap, mint nap, ott voltam mellette, de nem érhetett hozzám, mert kitudja, hogyan reagáltam volna rá. Nem akarta megkérdezni, mert lehet az a kapcsolatunk végét jelentette volna, mert olyan állapotban, semmit sem találtam jónak. Teljesen más ember voltam, az elmúlt hetekben, és ezt Jin végignézte, sőt, velem volt és nem hagyott el, pedig megtehette volna, de ő a gondomat viselte. Minden egyes nap, tartotta bennem a lelket még akkor is, amikor néma voltam és a nevét sem ejtettem ki a számon. Mekkora sokk lehetett számára az az időszak. Viszonoznom kell valahogy minden egyes pillanatot, mindent, amit nekem adott, amióta csak velem volt. Hihetetlenül szerettem ezt az embert.
   - Nagyon szeretlek Jin - mondtam, majd egy csókot nyomtam nemesebbik testrészének csúcsára.
   - Éhn ish.. ah.. - Nem bírta végigmondani a mondatot, mert számba vettem férfiasságát és lassú mozgással kezdtem el kényeztetni páromat. Visszaidéztem az első közös együttlétünket, hogy miként juttatott Jin a fellegekbe, amiről a legvadabb álmaimban sem mertem gondolni és, hogy mennyire is boldog voltam azon az éjszakán. De mióta Jin részese volt az életemnek, egyszer nem éreztem azt, hogy nem kellene a világon lennem. Partnerem hangos nyögésekkel jutalmazta minden egyes tettemet, néha felpillantva láttam, amint kezével próbálta betapasztani száját, hogy ne legyen túl hangos, de nem bírta megállni, hogy ne hangoztassa boldogságát. Az egy hónapos kihagyás még inkább rásegített tevékenységemre, hiszen, párom rettenetesen kívánt és ezt a mai napon többször is a tudtomra adta, így nem csodálkoztam, mikor nevemet nyögve könyörgött, hogy álljak le, mielőtt még eljutna a csúcsra. Nekem sem az volt a vágyam, hogy most a számban érezhessem párom nedvét, hanem azt akartam, hogy akkor jusson el a gyönyör kapujába, amikor benne mozogva, hajtom őt oda. Lassan váltam el ágaskodó szerszámától, majd nyakához hajolva leheltem csókot bőrére, miközben kezemmel végigsimítottam testén, hogy kissé lenyugtassam. Arcára nyomtam temérdek csókot, néha elidőzve ajkain, melyek olyan vörösek voltak, mint Hyuna egy ruhája, vagy éppen Minhie fehérneműje, amit karácsonyra vettem neki. Mikor ez eszembe jutott, kissé megdermedtem, a fejemet rázva próbáltam elhessegetni a gondolatokat, de nehezemre sikerült. Mintha Jin észrevette volna zavarodottságomat, végighúzta ujjbegyét arcélemen, szemei felé terelve tekintetem.
   - Ha mégsem állsz készen, csak szólnod kell - mosolyodott el és nyomott csókot ajkaimra. - Megmondtam. Bármeddig képes vagyok várni rád, Nam - suttogta a szavakat ajkaimra és végig mosolygott.
   - Készen állok, csak.. - haraptam be ajkaimat és próbáltam megfogalmazni magamban a gondolataimat.
   - Nyugodtan mond el - cirógatta bőrömet ujjaival.
   - Legutoljára négy évben volt ilyenben részem és.. eszembe jutott Minhie.. Nem akarok rá gondolni, miközben veled vagyok együtt, de egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, és..
   - Nam! - szakított félbe párom. - Az teljesen természetes, hogy nem tudod elfelejteni a feleségedet, akivel több mint nyolc évig voltál együtt, aki megajándékozott egy csodálatos kislánnyal. Akivel az első ilyen élményed volt, gondolom. Ne emészd magad emiatt. Tudom jól, hogy szeretsz és azt is, hogy mennyire fontos neked Minhie. Nem kérem azt tőled, hogy felejtsd el egy életre, mert nem tehetem, de el tudom érni, hogy ne érezd rosszul, amiatt, amiért eszedbe jutott, egy olyan pillanatban, amit vele is átéltél. Régen beszéltél már róla, ez is azt mutatja, hogy már nem abban az időszakban vagy, amikor még friss volt az élmény. Hagyd, hogy elfelejtessem veled, annyira, hogy ne zavarjon - mondta a szavakat egyre halkabban, míg ajkaimra nem hajolt és állította be közénk a csendet.
   Próbáltam felfogni szavait, azt, amit mondani akart, hogy mit is szeretne elérni nálam, és tudtam jól, hogy képes lesz rá. Többször végigsimított mellkasomon, majd kissé meglökve nyomott le a matracba és ült rá csípőmre, melynek következtében, mindkettőnkből egy nyögés távozott. Egy nyamvadt anyag választott el minket, ami még inkább megőrjített, az az, hogy Jin szándékosan kezdte el mozgatni rajtam csípőjét, aminek következtében hangos nyögések távoztak beszélőszervemből, és már nem tudtam, mi is volt a nevem. Lassan csúszott le rólam, majd nemes egyszerűséggel szabadított meg a szűk alsómtól és hajította el a lehető legmesszebb. Óráknak tűntek a percek, amíg szemeztünk és kínzott azzal, hogy nem ért hozzám. Tudtam, miért tette és ilyenkor imádtam a leginkább, hogy nem hagyta magát elnyomni. Ő is férfiból volt, így benne is ott volt az a fajta, kínzás, amit minden férfi imádott. Várta, hogy könyörögjek, azt pedig nem fogom megadni neki, de végül megéreztem ujjait férfiasságom körül és jólesőn sóhajtottam fel. Ez hiányzott annyira, az elmúlt időben.
   Könyörögve néztem páromra, hogy ne csak nemesebbik felemet kényeztesse, hanem ajkaimat is, így felmászott hozzám egy hosszú és szenvedélyes csókra, miközben keze egy pillanatra sem állt le, az én ujjaim pedig felfedező útra indultak testén. Legelőször combjait simogattam, amint csókunkat élveztem, majd elkezdtek felfelé vándorolni, míg meg nem találtam feszes fenekének ívét. Először csak simogattam, majd kissé megmarkoltam, aztán, amint keze majdnem gyönyört okozott nekem, erősen markoltam félgömbjeibe. Mindkettőnkből egy nyögés távozott, és kihasználva párom pillanatnyi gyengeségét, gyűrtem magam alá és vettem birtokba ismételten ajkait. Átkarolta nyakamat és húzott egyre közelebb magához, erősen markolta tincseimet és kérte a folytatást. Levezettem ujjaimat alfelére, majd bejáratát kezdtem ingerelni velük, aztán az egyiket lassan beléje juttattam. Egy pillanatra felszisszent, hiszen neki is régen volt már ilyenben része, de utána egyből visszatért ajkaim marására. Lassan mozgattam benne ujjamat, aztán, amint megkaptam az engedélyt társítottam hozzá második ujjamat, amitől kissé megfeszült karjaimban. Arcát és nyakát leptem el csókjaimmal, hogy a kellemetlen érzést elfeledtessem vele, ami sikerült is. Éhesen kapott ajkaim után ebből tudtam, hogy megszokott és elkezdhetem tágítani, amit néha fájdalmas vagy jóleső nyögésekkel adta tudtom érzéseit.
   Már a harmadik ujjammal kényeztettem, vagy éppen kínoztam partneremet, amikor is erősen húzva magához préselte össze ajkainkat. Néha meglepett a kitöréseivel, de imádtam, amiért ennyire vágyott rám. Miközben ajkait ízlelgettem, lassan kihúztam belőle ujjaimat és néhány percig, csak ajkainkat használtuk, ezzel még jobban feltüzelve a másikat.
   - Bhiztos akarod? – vált el kissé tőlem, ujjaival fejbőrömet masszírozva nézett bele a szemembe.
   - Én téged akarlak - érintettem össze homlokunkat és megsimogattam arcát.
   - Én is téged - hunyta le pilláit, majd újra összeforrasztottuk szánkat és vette kezdetét a legnehezebb rész, az egész éjszakának.
   Miután elszakadtam párom ajkaitól, elővettem a megfelelő kellékeket az estéhez, még szerencse, hogy, amikor megérkeztünk az éjjeliszekrény fiókjába tettem őket, mert semmi kedvem nem lett volna átmászni az egész szobán, nem aprócska merevedéssel, így is nehezemre esett átnyúlni az ágyon. Kibontottam az óvszernek a tasakját, majd éppen készültem volna, hogy feltegyem, amikor Jin halkan megszólalt és megkérdezte, esetleg csinálhatná-e ő. Eléggé váratlan kérdés volt, de nem akartam elszomorítani, így egy mosollyal egyetemben nyújtottam át neki, a kotont, amit művészi odafigyeléssel helyezett a helyére. Egy kevéske síkosítót is tettünk, férfiasságomra, hogy ne okozzak fájdalmat páromnak, majd egy csók kíséretében döntöttem őt a hátára, ezzel is visszazökkenve a kellemes hangulatba. Nehezen tudtam elválni ajkaitól, de muszáj volt, mert akkor sosem jutottunk volna egyről a kettőre. Kissé elszakadva, vezettem férfiasságomat bejáratához, talán a kezem is megremegett, bár egyáltalán nem értettem miért, de végül egészen lassan kezdtem behatolni páromba. Éreztem, amint keze erősen szorította meg karomat, amibe kapaszkodott és egy nyögéssel adta tudtomra, hogy nem éppen kellemes, amit tettem. Lehajoltam ajkaira, hogy elfeledtessek vele minden kellemetlenséget, közben lassan hatoltam beljebb, mindig várva egy kicsit, hogy megszokja méreteimet. Lehet, hogy volt már ilyenben része, de ő sem tegnap szeretkezett utoljára valakivel, így eléggé összeszűkülhetett, az elmúlt időben. Ahogy egyre beljebb kerültem, bennem is felidéződtek az emlékek, de amint eszembe jutott valami, el is hessegettem, hiszen nem egy nővel voltam, hanem Jin-nel. Rá kellett koncentrálnom, nem pedig másra.
   Hihetetlen érzés volt, végre megtenni vele, egyszerűen szavakba nem bírtam foglalni az érzéseket, melyek kavarogtak bennem. Annyira megfoghatatlan volt az egész, pedig nem egy szóról volt szó, hanem egy cselekvésről. Leírhatatlan dolgok, melyeket csak akkor érthetett meg az ember, ha ő maga is átélte. Én már nem egyszer éltem át ezt, de mégis ez volt az első, hogy egy férfinek adtam oda magamat, de nem olyan értelemben, hogy ő volt az aktív fél, de neki adtam oda, úgy magamat, amit talán sosem néztem volna ki magamból. Ha hat évvel ezelőtt valaki, merte volna állítani, hogy én egy férfivel fogok lefeküdni, biztos kinevettem volna, hiszen, annyira képtelennek tartottam a dolgot. Ilyen meg sem fordult akkor a fejemben, de miután Jin az életembe lépett, az életem teljesen megváltozott. Hoseok látta rajtam a legnagyobb fejlődést, nem is egyszer kaptam meg tőle, hogy miért nem tudom felismerni a jeleket, de hát nem lehetett mindenki olyan kos, mint ő.
   - Most már mozoghatsz, Nam - éreztem meg párom ujjait bőrömön, amint tarkómat cirógatták.
   - Biztos?
   - Biztos - mosolygott rám és ez elég volt, ahhoz, hogy minden önbizalom belém kerüljön. Lágyan faltuk egymás ajkait, majd megmozdultam benne, egészen lassan, hogy megtudjam, meddig is mehetek el. Jin-ből hangos nyögések vagy épp kiáltások szöktek ki, nem egyszer kapta kezét szája elé, hogy elnyomja hangját, hogy Hyuna meg ne halljon minket.
   - Hangszigeteltek a szobák. Főleg ez - súgtam a fülébe, mire löktem rajta egyet és egy hangos nyögés távozott belőle, miközben karjai erősen fonódtak körém és mélyesztette körmeit hátamba. Folyamatosan mozogtam és próbáltam, mindig ugyan azt a hangmagasságot kicsalni belőle, ami az esetek legnagyobb részében sikerült is. Ahogy haladtunk előre, úgy fokozódott a hangulat, csókjaink egyre szenvedélyesebbek lettek, de ezek eléggé elmaradtak, hiszen párom, másodpercenként kapott levegőért, amint hangot adott tetteimnek. Egy idő után gyorsítottam a tempón, amit még hangosabban díjazott és ujjai még több karcolást vagy éppen kis sebet ejtettek hátamon, amint kapaszkodni próbált belém. Szépen kidíszítettük egymás testét, ő hátam ívén, én pedig nyakán és kulcscsontja körül hagytam ott a nyomomat.
   Hajtottam mindkettőnket a gyönyör kapuja felé, de valami azt súgta, hogy párom nem fog csak attól elmenni, hogy benne mozogtam, hanem segítenem kellett neki, mivel mégsem olyan volt a teste, mint egy nőé. Így miközben gyors tempót diktáltam, ráfogtam férfiasságára és mozgatni kezdtem kezemet rajta, olyan ütemben, amilyenben én is mozogtam. Ekkor olyan hangot csikartam ki belőle, amit még tényleg nem hallottam senkitől. Volt egy olyan érzésem, hogy nagyon jól esett neki, mert utána könyörgött, hogy folytassam tovább.
   Addig teljesítettem kérését, míg a nevemet nyögve, nem élvezet kezemre, majd kissé erőtlenül hullt az ágyra. Csókokkal halmoztam el arcát, de mielőtt még bármit is mondhattam volna, rám parancsolt, hogy fejezzem is be, amit elkezdtem, mert ha én nem megyek el, akkor csak fél munkát végeztem és ő sem teljesítette a feladatát. Mosolyogva csókoltam meg páromat és folytattam a mozgást benne, egészen addig, míg a nevét nyögve élveztem el és támaszkodtam meg felette, hogy már erőtlen testemet megtartsam. A lábaim remegtek, a látásom elhomályosult, egyedül csak az arcát láttam, ami a valós életben tartott. Egy hosszabb csókba vont bele Jin, aminek hatására lenyugodott mindkettőnk teste, miközben kihúzódtam belőle és rendeztük el magunkat rendesen.
   Egymás mellé feküdve húztam magunkra a takarót és öleltem magamhoz páromat, miközben egy levakarhatatlan vigyor terült el arcomon, amit ő éppen nem láthatott. Néma csend gyűlt körénk, csupán lélegzetvételünket lehetett hallani, éreztem, ahogy mellkasomat cirógatta ujjbegyével, és ahogy néha megmozdította állkapcsát, innen tudtam, hogy nagyon gondolkodott valamin, vagy éppen készült arra, hogy megszólaljon. Nem bántam, hogy nem szólaltunk meg, így kissé tudtam rendezni a gondolataimat. Életemben először éreztem így...
   - Azt a kurva - hallottam meg határozott hangját, mire szemeim elkerekedtek és rá terelődtek. Jól hallottam? Jin az előbb káromkodott? És nem is akárhogy.
   - Jin? - szólítottam meg lágyan, mire felém fordította tekintetét és eléggé meglepett, amikor vigyorgó arcát megpillantottam.
   - Ez valami hihetetlen volt Nam - borult a nyakamba, mintha elvittem volna a vidámparkba és éppen leszállt a hullámvasútról. Olyan volt, mint egy gyerek, akinek most volt élete legjobb napja. Átöleltem testét és húztam magamhoz. Boldog voltam, hogy ilyen örömöt tudtam neki okozni, főleg úgy, hogy tudtam, tudná mihez hasonlítani. Mosolyogva öleltem és nyomtam csókot nyakába. Az a mosoly mindent jelentett számomra. - Nagyon szeretlek NamJoon - húzódott el kissé és arcon csókolt.
   - Én is szeretlek Jin - hajoltam ajkaira.

   Lassan teltek a következő napok, de nem igazán érdekelt, hiszen megtörtént, aminek történnie kellett és onnantól az életem teljesen megváltozott. Mintha teljesen más színben láttam volna a világot. Mosolyogtam, mint a vadalma, ami kislányomnak nagyon tetszett és meg is kérdezte, hogy-hogy ilyen jó kedvem van, ekkor csak Jin-nel összenéztünk és kislányomnak egyből le is esett minden. Hatalmas mosollyal ugrott Jin nyakába és köszönte meg neki, bár nem tudom miért köszönte meg neki, de boldog voltam, hogy Hyuna ennyire örült ennek. Sugárzott a boldogság mindenkiről, ami az elkövetkezendő napokat, még csodálatosabbá tette. Mindig mosolyogtunk, jókedvünk volt, senki sem szomorkodott és elmondható volt az is, hogy tökéletes életünk lett. Ennél többet nem is kívánhattam volna, talán csak annyit, hogy Hoseok és a két jó madár itt legyen velünk, és több boldogságot csaljon a szemünkbe a nevetés.
   Már a harmadik napot töltöttük lent, hármasban, elosztottuk a "házimunkát", de legszívesebben közösen csináltunk mindent, így akárhová néztem is, mindig ott voltak mellettem. Nagyokat lustálkodtunk a tengerparton, napoztunk, homokvárat építettünk, fürödtünk és ameddig csak lehetett fent maradtunk, hogy Hyuna megcsodálhassa az eget. Valamiért imádta nézni a csillagokat, de nem volt egyedül ezzel. Jin is, ugyanolyan tekintettel kémlelte minden egyes éjszaka az eget, mintha valamiféle jelre várt volna, de imádtam gyönyörködni bennük. Megnyugtatott a tudat, hogy nem csupán álom az életem. Az éjszakák eléggé eseménydúsan teltek, nem rendszeresen gyűrtük a lepedőt pedig megtehettük volna, néha csupán, csak összebújtunk és élveztük egymás közelségét, de például tegnap este eléggé későn, jobban mondva hajnalban tértünk aludni, mert... hát tudja mindenki, mi történik, ha egyszer becsukódik a hálószoba ajtaja.
   Túlestünk az ebéden, éppen a konyhából mentünk ki a teraszra Jin-nel, amikor kislányom sikoltását hallottuk meg a partról. Ijedten indultam ki a házból, mint egy idióta vettem lefelé a lépcsőfokokat, de amint megláttam kislányomat, meg is dermedtem. Egy férfi karjaiban volt, arcán hatalmas mosollyal és mintha nevetett volna. Teljesen értetlenül meredtem a látványra, míg meg nem éreztem, amint valaki a nyakamba ugrott.
   - Szia NamJoon! - hallottam meg az ismerős hangot, és próbáltam megtartani az egyensúlyomat. Elkerekedett szemekkel meredtem a rajtam csimpaszkodó fiúra, akinek mosolya levakarhatatlan volt.
   - JungKook? - meredtem a fiatalra, aki vigyorogva ugrott le a hátamról és tette a hátizsákját a homokra. Így már értem miért is volt ennyire nehéz.
   - Kookie? - hallottam meg párom hangját, aki egyenesen felénk tartott. - Te mit keresel itt? - ért oda hozzánk.
   - Annyit áradoztál erről a helyről, hogy nekem is látni kellett, és Tae is látni akarta már NamJoon-t és Hyuna-t - mondta mosolyogva és az idősebbikre mutatott, amint kislányommal a nyakában lépdelt felénk.
   - Akkor már értem miért is visított Hyuna - mosolyodtam el.
   - JungKook, hányszor mondjam még el neked, hogy nem állíthatsz be bárhová bejelentkezés nélkül? Mit csináltál volna, ha nem vagyunk itt?
   - Felhívtalak volna, vagy NamJoon-t - felelte egyszerűen Kookie és tovább mosolygott.
   - De...
   - Jin - szakítottam félbe páromat. - Nincsen semmi baj azzal, hogy itt vannak. Hyuna úgyis imádja a fiúkat, én sem utálom őket, és van még egy szoba ahol aludhatnak - mosolyogtam végig barátomra. Én tényleg örültem, hogy itt volt a két fiú, hiszen, így csak még inkább élvezetes lesz a nyaralás.
   - Ha neked nem gond.. - motyogta párom. Odaléptem hozzá és egy csókot nyomtam ajkaira.
   - Ha lebiggyeszted az ajkaidat, megharapom őket - suttogtam neki, mire csak elkerekedtek szemei, én pedig mosolyogva karoltam át derekát, majd vezettem a ház felé, hogy a vendégeknek megmutathassam a szobájukat és magát a házat.
   Miután őket is elrendeztük, lementünk a partra, hogy mártózzunk egyet, de mi inkább kint maradtunk Jin-nel és függőágyból figyeltük a "fiatalokat", amint szórakoztak. Boldogan húztam közelebb magamhoz páromat és loptam tőle csókokat, amiket szívesen viszonzott. Egyszerűen tökéletes volt minden, és ennek nagyon örültem. Család, barátok, pihenés, ennél többre nem is volt szükségem. Egy mosollyal az arcomon hajtottam fejemet Jin-é mellé, és hunytam le pilláimat, várva, hogy az álom sose érjen véget, mert túlságosan is szép volt, hogy igaz legyen az életem.
   Annyira elszaladt az idő, hogy már a vacsorát készítettük elő Jin-nel, miközben kislányom és a fiúk a nappaliban játszottak, várva, hogy elkészüljünk. Közben betettek különböző dalokat, melyeket találtak a CD-ék között, így amikor csak lehetett énekeltünk. A két fiúnak is elképesztő hangja volt, mint megtudtam, de amikor párom hangját hallottam, többször kirázott a hideg. Túlságosan nagy hatással volt rám.
   A vacsora végeztével elmosogattam, addig a többiek a kanapékon helyezkedtek el és egyre régebbi dalokat találtak.
   - Ezt a Mama csinálta még! - hallottam meg Hyuna hangját, így elzártam a csapot és visszamentem hozzájuk.
   - Mit találtál Kicsim? - kérdeztem, ahogy megálltam.
   - Amit a Mama csinált neked - mondta mosolyogva.
   - Nekem? - vontam fel szemöldökömet. - Mikor készített nekem a Mama ilyet? - teljesen értetlenül néztem kislányomat.
   - Nem emlékszel rá? - kérdezte, és megrázva a fejemet, adtam tudtára a válaszomat. - Tudtam - mondta, majd betette a CD-t a helyére és vártunk, hogy elinduljon.
   "Szervusz, Kedvesem!"
   Hirtelen süvített végig a szobán Minhie hangja, aminek következtében megdermedtem. Négy éve, nem hallottam a hangját. Nyelni nem bírtam a döbbentségtől.
   - Minhie.. - szökött ki ajkaimon neve.
   "Tudom, nem a legszebb a körülmény, hogy ezt odaadom neked, de úgy érzem történni fog a közeljövőben valami, és talán soha többé nem fogom tudni elmondani neked ezt. Csak hallgasd meg. Nem egyszer hallhattad tőlem ezt a dalt, leginkább a dallama lehet ismerős, de szerintem, amint meghallod a szöveget, énekelni fogod velem, hiszen csodálatos hangod van. Remélem, megtalálod a boldogságot, amit keresni fogsz és nem fog sok időbe telleni. Legyél boldog Nam. Én mindig veled leszek, ahogy Hyuna is. Szeresd helyettem is és neveld olyan csodálatos emberré, amilyen te is vagy. Énekeld ezt a dalt annak, akit igazán szeretsz. Nézz rá, és úgy énekelj! Teljes szívedből énekelj! Szeretlek Nam. Mindennél jobban."
   Eltűnt a hangja és felcsendült a dal. Mindenki csak bámult engem, én pedig eltátott szájjal meredtem előre. Minhie. Halkan indult el, egy ismerős dallam, többször megismétlődött az elején, majd meghallottam a hangját. Lassan kerültek a szavak ajkaimra, de végül sikerült énekelnem.

Know you love me girl (Tudom, hogy szeretsz lány)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Know you love me boy (Tudom, hogy szeretsz fiú)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Sam nyeonina i gyeote (Már három éve)
Isseojwoseo cham gomawo (Nagyon szépen köszönöm, hogy mellettünk álltál)

   Amikor levegőt vettem végigtekintettem a körülöttem lévő személyeken. Kislányom arcán egy mosoly terült el és egyfolytában egy személy felé mutogatott. Követtem ujja célpontját, és Jin döbbent arcával találtam szembe magam. Újra kezdődött a dal, ahogy Minhie hangja is, így folytattam én is, most már Jin-t nézve végig, amint tekintetét, magamhoz láncoltam.

Know you love me girl (Tudom, hogy szeretsz lány)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Know you love me boy (Tudom, hogy szeretsz fiú)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Eonjena, ni gyeote isseojulge (Mindig, ott leszek neked, melletted leszek)
Don’t worry bout a thing, My Love (Ne aggódj semmi miatt sem, Szerelmem)

I know (I know) (Tudom (Tudom))

Nae ape kkallin i redukapeseun (A vörös szőnyeg, ami előttem van kiterítve)
Nal saranghaneun nugungaui pinunmul (Olyan valaki vérének cseppjeiből áll, aki szeret engem)
Ama geuraeseo ppalgan geongabwa (Képzelem, hogy miért vörös…)

I know (I know) (Tudom (Tudom))

Geu nal naege meomureun neoui nunbicceun (A nap, amikor a pillantásod megakadt rajtam)
Sesang geu mueosdo daesinhal su eopsneun (Olyasvalami, amit ezen a világon semmivel sem lehet helyettesíteni)
Neowa namani nanwogajin jogak (S ez a dolog csak a miénk)

Say to me (Mondd ki)
If you love me (Ha szeretsz engem)
Teel me (Beszélj velem)
If you’re same with me (Ha ugyanolyan vagy, mint én)
Gomaun naui saramdeurege (Az emberekért, akiknek hálás vagyok)
Yuilhage hal su issneun geon (Csakis egy dolgot tehetek)

Sing for you (Hogy neked énekelek)
Say I love you (Mondd, hogy szeretsz)
Tell you (S én is kimondom)
That I love you too (Hogy én is szeretlek)
On maeumeul dahae bulleobolge (Teljes szívemből fogok énekelni)
Nae moksoriga deullindamyeon (Hogy elmondhasd, hogy hallod a hangomat)

Know you love me girl (Tudom, hogy szeretsz lány)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Know you love me boy (Tudom, hogy szeretsz fiú)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Sam nyeonina i gyeote (Már három éve)
Isseojwoseo cham gomawo (Nagyon szépen köszönöm, hogy mellettünk álltál)

Know you love me girl (Tudom, hogy szeretsz lány)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Know you love me boy (Tudom, hogy szeretsz fiú)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Eonjena, ni gyeote isseojulge (Mindig, ott leszek neked, melletted leszek)
Don’t worry bout a thing, My Love (Ne aggódj semmi miatt sem, Szerelmem)

Know you love me girl (Tudom, hogy szeretsz lány)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Know you love me boy (Tudom, hogy szeretsz fiú)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Sam nyeonina i gyeote (Már három éve)
Isseojwoseo cham gomawo (Nagyon szépen köszönöm, hogy mellettünk álltál)

Know you love me girl (Tudom, hogy szeretsz lány)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Know you love me boy (Tudom, hogy szeretsz fiú)
So that I love you (Ezért én is szeretlek)
Eonjena, ni gyeote isseojulge (Mindig, ott leszek neked, melletted leszek)
Don’t worry bout a thing, My Love (Ne aggódj semmi miatt sem, Szerelmem)

   Amint véget ért a dal, lehunytam szemeimet és vettem egy mély levegőt. Nem hittem el, hogy tényleg ilyen ajándékot kaptam tőle, és én ezt nem tudtam. Miért felejtettem el?
   - Nam - hallottam meg Jin hangját, ami eléggé közelről szólt. Felnyitottam pilláimat és páromat láttam magam előtt, teljesen döbbent arccal.
   - Tudta. Minhie tudta - mosolyodtam el. - Tudta, hogy rád fogok találni - léptem közelebb hozzá és megfogtam kezét. - Tudta, hogy rád van szükségem a továbbiakban. Ez volt a befejezés - kulcsoltam össze ujjainkat.
   - Befejezés?
   - Itt az ideje, hogy végleg elengedjem. Most már te vagy az, aki boldoggá tesz. Te vagy a mindenem - mondatomra, csak még közelebb jött és átkarolta derekamat, miközben arcát nyakamba temette.
   - Te is nekem, Nam. Szeretlek.
   - Én is szeretlek Jin - öleltem szorosan és csupán két sor ismétlődött a fejemben.

Eonjena, ni gyeote isseojulge
Don’t worry bout a thing, My Love 

Az ihlet adó dal :3 <3
(Nagyon remélem jól fordítottam le és nem rontottam el ><)